Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 679
- chevron_right

Jap, tāpati kupeja. redzēti daudz e36 lidlaukā, pat ļoti zolīdi.GunTixV rakstīja:http://i.ss.lv/images/2013-09-09/314328 ... -1.800.jpgBeerzins rakstīja:Šodien Jēkabpils lidlaukā manīta zaļa kupeja ar uzlimēm,numurs laikam bija gz-xxxx.
Beerzin, tev vajag citus diskus, vai vismaz gaišus, savādāk kūtiņa jau smuka, bet tie diski

Satikts ch.! Patīkami papļāpāts tuvu 1h 

sodien shadowscreeen pie doles statika , es piebraucu bet tu jau iegaji grossa 

<C> Way

Rumbulā satikti HAPO un JAŅĶELS un vairāki kurus diemžēl vēl nezinu

Īpaši Dragā neJolcinja rakstīja:Domā, ka man vajag stūrmani?

Bet skaņa laba bembim

šonakt satikti daudzi e36 biedri pie statika kas ir lubānas un saharova ielas krustojumā veseli 7 autiņi mēs tur bijām laikam 

Kurlis rakstīja:Esmu pārliecināts, ka Podziņa pie Plazas neatpazina dzeltenu opeli
Tas tiesa

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

Ja tas bija ap 1 naktī tad mēs visi tur bijām no kreisās mana kūts ,tad jaņķels , hapo , anglisRoxys rakstīja:šonakt satikti daudzi e36 biedri pie statika kas ir lubānas un saharova ielas krustojumā veseli 7 autiņi mēs tur bijām laikam

principa vakar jau satikti daudzi atkal ,izlīdzets metram ar saskanoto jo bija mazs crash ar MK3 power un ka tad nu bez ta ar visiem siem userriem paslipetas ielas un nokurinata ta jau nesosa gumija , plus jankelim skaisti griežas un kūp

Ceru uz šadiem vēl piedzīvojumiem

Drive until you die with your e36

es biju tas anglis 

Kupeja īstā,tik citi diski laikam bija.intis rakstīja:Jap, tā pati kupeja. redzēti daudz e36 lidlaukā, pat ļoti zolīdi.GunTixV rakstīja:http://i.ss.lv/images/2013-09-09/314328 ... -1.800.jpgBeerzins rakstīja:Šodien Jēkabpils lidlaukā manīta zaļa kupeja ar uzlimēm,numurs laikam bija gz-xxxx.
Beerzin, tev vajag citus diskus, vai vismaz gaišus, savādāk kūtiņa jau smuka, bet tie diski![]()
![]()
![]()
Zinu ka wajag citus diskus,šie pašam riebjas,tik šobrīd jasaved tehniskais stāvoklis līdz galam kārtībā,tad varēs domāt par vizuālo,r17 jau ir,tik gumijas nav.

Vakar satiks Mr.Lemon un vakarā satikts -HAPO-, labi ilgi papļāpāts 

Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .

Vakar daudz biedri satikti kā piem - kro, hapo, castrols, janķels, betons, utt
Jautri vakar gāja!
Tiekamies shodien 

Jautri vakar gāja!

Bijām arintis rakstīja:Jap, tāpati kupeja. redzēti daudz e36 lidlaukā, pat ļoti zolīdi.GunTixV rakstīja:http://i.ss.lv/images/2013-09-09/314328 ... -1.800.jpgBeerzins rakstīja:Šodien Jēkabpils lidlaukā manīta zaļa kupeja ar uzlimēm,numurs laikam bija gz-xxxx.
Beerzin, tev vajag citus diskus, vai vismaz gaišus, savādāk kūtiņa jau smuka, bet tie diski![]()
![]()
![]()

E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.

Pipec,spiegi ir visur..
Varēji jau pienākt,pasveicināt. Uz draga beigām visu laiku biju mašīnā.

Varēji jau pienākt,pasveicināt. Uz draga beigām visu laiku biju mašīnā.

Galvenais ka bāka pilnaMetrzz rakstīja:Vakar daudz biedri satikti kā piem - kro, hapo, castrols, janķels, betons, utt![]()
Jautri vakar gāja!Tiekamies shodien

sodien pusaizmidzis hapo
un velak kro skaja moika 

es strādāju:D un jā-vakar/šodien ļoti daudzi satikti,un jautri pavadīta nakts rīgā! Vēl īpašs paldies G1RT5Dj_Zii rakstīja:sodien pusaizmidzis hapoun velak kro skaja moika

Šodien Krastmalā pie akmens tilta saspiegots, šeit sen nemanītais, Bubulis iekš e46 

Sarkano audi? Nu bļīn
pasaule maza ! Tavam čomam autobusa šoferis palūdzis nelikt vairāk vina audi tur tieši kur es savu biju nolicis
pasveicini, nākamreiz klāt pienākšu 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …