e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …
- 62
- chevron_right
a cik ārā izlēji ?palsed rakstīja:Kas varētu būt par problēmu ka nevar saliet dzeses sķidrumu? 3 l iegāja un viss... cēlu augšā priekšu, gaidīju kad būš 90 temp, bet tikuntā vairāk nevar saliet...
nu pēc idejas vajadzēja visam pēc avārijas iztecēt
cik tad var palikt iekšā motorā?
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Hellyeah! Pirmo reiz uz ezera biju
Driškins ietestēts
Driškins ietestēts
Nu a kas ar temperatūru ?palsed rakstīja:nu pēc idejas vajadzēja visam pēc avārijas iztecēt
Ļoti ātri uzkāpa līdz 90 jau biški pāri... tad slāpēju nost...Sancix rakstīja:Nu a kas ar temperatūru ?palsed rakstīja:nu pēc idejas vajadzēja visam pēc avārijas iztecēt
Gaiss iekšā "mazajā lokā", citi termostatā izurbj caurumiņu lai veiglāk atgaisot, bet nu Tu vari darīt sekojoši.
Purnu augšā, gaisojamo skrūvi ārā, un lēnām lej, kamēr no skrūves nāk ārā tosols, tad abus ciet, un sildi, vēro līmeni patrabokā, pielej lēnām....utt....līdz būsi atgaisojis.
Purnu augšā, gaisojamo skrūvi ārā, un lēnām lej, kamēr no skrūves nāk ārā tosols, tad abus ciet, un sildi, vēro līmeni patrabokā, pielej lēnām....utt....līdz būsi atgaisojis.
Nu rīt pamēģināšuSancix rakstīja:Gaiss iekšā "mazajā lokā", citi termostatā izurbj caurumiņu lai veiglāk atgaisot, bet nu Tu vari darīt sekojoši.
Tā varētu būt, bieži tagad būšu weekendos cēsīs. Fantastiska pilsēta! Bet policistiem gan nepatika mans bembis.tomex rakstīja:šodien manīts fishers Cēsīs
Kādam ir info par ledu uz Ungura? Braucams?!
Kaadam Nav Aizkjeeries Pakaleejais Bampers?Veelams Tumshas Kraasas...
Fuck New Model Cars, Im Riding Old School
Man ir dzeltens parastais..Suspended rakstīja:Kaadam Nav Aizkjeeries Pakaleejais Bampers?Veelams Tumshas Kraasas...
Tikai jautajums cik ilgaa laikaa Tev vinju vajag.
Vispar atsuti savu nr PM, iespejams, ka veel ir ari montreal blau, bet iisti nezinu
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Kāds šodien uz driškinu brauc?
Cik noprotu un jutu neviens bmw miliciem nepatīkfishers rakstīja:Tā varētu būt, bieži tagad būšu weekendos cēsīs. Fantastiska pilsēta! Bet policistiem gan nepatika mans bembis.tomex rakstīja:šodien manīts fishers Cēsīs
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Vien dien Valmiera braucu ar enģeļa acīm vakarā menti bez jeb kāda bazara man sodu 30ls
Pag nedēļ ielidoju Ieriķos lēni pie tanka domāju sākšu spiest opa skatos poliči
Jūsu ātrums fiksēts 50 vietā 98
Domāju Žopā ir šie saka nu kaut ko sarakstīsim atnāk atpakaļ nakoš reiz kristap esat uzmanīgaks
Uzrakstīja bridinājumu kur ir loģika
Pag nedēļ ielidoju Ieriķos lēni pie tanka domāju sākšu spiest opa skatos poliči
Jūsu ātrums fiksēts 50 vietā 98
Domāju Žopā ir šie saka nu kaut ko sarakstīsim atnāk atpakaļ nakoš reiz kristap esat uzmanīgaks
Uzrakstīja bridinājumu kur ir loģika
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Šodien labi slīd, kompakts aprūvo
Vernera stajankā redzēti vairāki gabali ar e36, gan jau ka kāds no šejienes
Vernera stajankā redzēti vairāki gabali ar e36, gan jau ka kāds no šejienes
Šodien pāris stundas pa driškinu un tagad vairs pat īsti pa ielu negribās slīpēt. Satikti arī pāris foruma biedri. :)
Driskins sodien diezgan populaars
Jaa satikts patins, redzets Palsed un sarkankapotainaa zhurka..
izbraukts ar choma 325kupeju un pasedets 4motion boraa, bembji protams ziemaa pilnpiedzinjaam pienes uudeni
Jaa satikts patins, redzets Palsed un sarkankapotainaa zhurka..
izbraukts ar choma 325kupeju un pasedets 4motion boraa, bembji protams ziemaa pilnpiedzinjaam pienes uudeni
Oi, man tajā cēsu klubņikā, laikam fono vai kkas tāds, apsargs teica, ka nedrīkst driftēt, vietējie policiju uzreiz sauc, esot mani redzējis pie kkādas maksimas apļa slīpējot.Ozys 90 rakstīja:Cik noprotu un jutu neviens bmw miliciem nepatīkfishers rakstīja:Tā varētu būt, bieži tagad būšu weekendos cēsīs. Fantastiska pilsēta! Bet policistiem gan nepatika mans bembis.tomex rakstīja:šodien manīts fishers Cēsīs
nav tik traki Cēsis ar to policiju.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- …