5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- …
- 287
- chevron_right

es labrat brauktu no plazas un ja ir kas vel kas grib braukt rakstiet siet varam savakt bandu un braukt barinja 

es pats no marupes esmu taka labak kur varatu savakties un kolona braukt uz 333 trasi

Tad tiekamies ar visiem, kas vēlās braukt kopā "Plazā" trešajā stāvā 11:00

kam ir izdevigi braukt no plazas tad 100% brauciet uz 3 stavu brauksim barinja

Tad jau varbūt kāds domā braukt no Juglas? Varētu nomazgāt mašīnas un arī bariņā braukt, ir kāds? 

TheMoneyTeam rakstīja:Tad tiekamies ar visiem, kas vēlās braukt kopā "Plazā" trešajā stāvā 11:00![]()
BET TIK NEAIZMIRSTAM IEVĒROT CEĻU SATIKSMES NOTEIKUMUS BRAUCOT KOLONĀ

necelsim forumam neslavu

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

Es no juglas ripināšose36_coupe rakstīja:Tad jau varbūt kāds domā braukt no Juglas? Varētu nomazgāt mašīnas un arī bariņā braukt, ir kāds?

Viennozimigi no plazas braukshu ... Man vel bija doma no krastenes automazgatuves braukt bet tur varetu but baigi ieilgt pasakums ja viss bars caur vienu mazgatuvi ies cauri 

.......74

Cikos doma izbraukt ?Beerzins rakstīja:Es no juglas ripināšose36_coupe rakstīja:Tad jau varbūt kāds domā braukt no Juglas? Varētu nomazgāt mašīnas un arī bariņā braukt, ir kāds?

Mums ir problema kurs var teluku uz 333 aizvest vai arii organizatori varetu norganizet blje hokjis taja laikaa saakaas
te nav neviena hokeja fana? 

.......74

A trīniekos wi-fi nebij? Kāds var laptopu paķert. 

Godīgi sakot vsp nēsu par to domājis,ja nu izdomā cikos brauksi un un negribi viens ripināties,droši PMe36_coupe rakstīja:Cikos doma izbraukt ?Beerzins rakstīja:Es no juglas ripināšose36_coupe rakstīja:Tad jau varbūt kāds domā braukt no Juglas? Varētu nomazgāt mašīnas un arī bariņā braukt, ir kāds?

Būs vēl vieta vienam jaunajam BMW pūlciņā ?
Tad rīt 11:00 plaza 3. stāvā būšu klāt!
Tad rīt 11:00 plaza 3. stāvā būšu klāt!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196