E36 Sabraucieni Ogrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 43
- chevron_right
Nesatraucies!Man ar nemotors,un R15 ja būšu,tad ne ātrāk kā 20:00-20:30! Būtu ideāli,ja atmestu man sawu nummuru,jo maz kas gadās + ogri gandrīz wispār neparzinuAikidoka rakstīja:Nu nemot vera to ka man ir nemotors nav sedinayuma r15 utt tur isti staigat rinki nav kam un ta ka stradayu katru dienu par shoferi tad isti dzert ar nevar bet Labu kompaniyu sastadit varu
A jūs negribat ap 20:00 sabraukt pie "Statoil" kas pirms ogres? jeb ka nu to wietu sauc. Es apmaldišos savādāk!
Izskatās ka es arī būšu.
Pga tad tas pasakums un cikos ????? ja rita tad vareja pectam visi hauze dot pa bundzam visu nakti es varetu savakt rom4iku lai tas merglis sture
jus tad tur rita vacaties? ja istabas remonts bus pabeigts varbut pieskrieshu ar klaboshu rokasbremzes loku, statika vel burgeru varetu norit
es tiko chili picu panemu un maxima 3 ingvera kviešus
tad cikos tur kas isti notiks un kur ? zem ta selvera man liekas tizli labak pie statoila vakties
Nekads pasakums yau netiek planots parasts sabrauciens lokaalais un 19:00 vakara 21.09 planots un selveri iebraukt ir nakoshais pagrieziens uzreiz aiz statoila sanak ta ka ir izbraukshana no statola un uzreiz nakoshaya var nobraukt leya uz apakshzemes staavietu nu apmaldities tur nevar un ya nu gadiena pabrauc garam aiz selvera pirms pieturas uzreiz ari var nobraukt leya :)
ok es domaju ka pieslidesu
Iedod saiti no google maps citādi es kā 1/2 blondīne nesapratu kur ir tā vieta.
ps. laikam sapratu māju.
ps. laikam sapratu māju.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Tajā laikā kad jūs vācaties,es tik no rīgas izkustēšos Lap,ja kas,tad zvanīšu! Moš vēl kāds izbrauc no rīgas ap 19:30? Kopā jautrāk
Es ap to laiku izbraucu no Ropažiem, tā kā neuztraucies, ieradīsimies Ogrē ap vienu laiku, tik katrs no savas pusītes!
Man nav samaitāts prāts. Man ir seksīga iztēle....
Piedāvāju detalas pa lētākām naudiņām, ja ir interese droši rakstat PM!
Ja pareizi sapratu, tad tas staķiks ir šis (tieši zem 'Rīgas iela'). :)
Pēdējais labojis Finks - 21 Sep 2012, 00:05, kopā labots 1 reizi.
Sasodits, un tiesi netieku :S Butu braucejs, ka neka druvis strada, varu izkapt un iekapt ari masina bet nu soreiz nesanaks, bet veido vel tadus sabraucienus un tad jau pieripoosim kuplaka skaita
Galwenais ir rezultātsAnetiiitte rakstīja:Es ap to laiku izbraucu no Ropažiem, tā kā neuztraucies, ieradīsimies Ogrē ap vienu laiku, tik katrs no savas pusītes!
Nju tad par rezultātu!!
Tas ir domats uz regularas baazes ogrenieshiem un pa rayonu visiem lai nav ya*isas uz rigu katru reizi :) nekas yau nav iecereets vnk domayu ka sabraukt ogre lokali butu ta ka fun :)
Ta vieta kas tur prasiya ir braucot pa daugavpils shoseyu tipa ta ka uz lielvardi labaya mala ir dauga tad statiks un uzreiz aiz statika ir selvers izskatas pamests....Uzreiz aiz statika pa labi un uz leyu :)
Ta vieta kas tur prasiya ir braucot pa daugavpils shoseyu tipa ta ka uz lielvardi labaya mala ir dauga tad statiks un uzreiz aiz statika ir selvers izskatas pamests....Uzreiz aiz statika pa labi un uz leyu :)
Finks rakstīja:Ja pareizi sapratu, tad tas staķiks ir šis (tieši zem 'Rīgas iela'). :)
sanak tu biki pa labi panyem no liela 2yoslu cela uz statiku :) ya ir istais !
A kā braukt ja brauc no Tīnūžu puses? tur nevar kaut kā gar sporta laukumu braukt?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 43
- chevron_right