e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 41
- chevron_right
Nū var jau mēģināt runāt, bet kāda iespēja .... bet kad man bija 6gen celica, viss celicaclub.lv uztaisīja 'sezonas atklāšanu' Kuldīgā Protams atbrauca tikai 1/4 daļa no kluba, bet tāpat bija jautri ar visiem Kandavas kartingiem, upīškalna torņiem, un pagrabiņa izēšanu Un + viņi atbrauca kad bija 'Lido zivis Kuldīgā', tūristu barzai un vietējiem bija kā šovs, visi gāja pie auto siekalojās un bildējās.
Njā, vrb ir vērts ieteikt foruma atatbildīgajiem, es domāju ka erda būtu tikai par :)
Sent from my ST27i using Tapatalk
Kurinam, kurinam
Šodien interesanta diena, statoil redzēju to zaļo sedanu ar kluba uzlīmēm, tas laikam nav no šejienes, visticamāk kāds pārdevis ar kluba uzlīmem. Tad melna kupeja centās skrieties pa apvedceļu, bet bija parāk švaka un netika līdzi, bet šausmīgi gāzēja un spieda pēdejo dvēseli, un pāris min. atpakaļ centrā uzmāju kūtij tumšai ar kluba logo logos, bet īpašnieks ar cietu seju aizbrauca...
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk
Vienvārdsakot normāls metiensRudziņš rakstīja:Šodien interesanta diena, statoil redzēju to zaļo sedanu ar kluba uzlīmēm, tas laikam nav no šejienes, visticamāk kāds pārdevis ar kluba uzlīmem. Tad melna kupeja centās skrieties pa apvedceļu, bet bija parāk švaka un netika līdzi, bet šausmīgi gāzēja un spieda pēdejo dvēseli, un pāris min. atpakaļ centrā uzmāju kūtij tumšai ar kluba logo logos, bet īpašnieks ar cietu seju aizbrauca...
Kurinam, kurinam
Jā, diezgan... A tu nebrauci ap 20:00 gar IKI ? :) redzēju diezgan sterilu kupeju pilnu m paku un gāja ar labi :)
Nop, mana kupeja krāsojas Lielvārdē :) bet to kupeju esmu vairākas reizes redzējisRudziņš rakstīja:Jā, diezgan... A tu nebrauci ap 20:00 gar IKI ? :) redzēju diezgan sterilu kupeju pilnu m paku un gāja ar labi :)
Kurinam, kurinam
1/10 daļa no Kuldīgas e36 Un varu derēt ka neviens no šiem nezin kas ir e36.lv
Istenībā jā cik 3 dienas paciemojos Kuldīgā e36 diezgan daudz un dazādās kondīcijās..
e36
Nu ko, viens kuldīdznieks savervēts, drīz būs jauns forumietis :)
Kurinam, kurinam
Kādi 3 e36 redzēti pie maximas, un vēl pāris ar super skaļiem glušakiem nobrauca gar sporta skolu
Kurinam, kurinam
Sveiki. Ar e36 vizinos jau gadu un beidzot sanneemos piereggistreeties seit...
Labpraat satiktos ar citiem Kuldiigas e36
Labpraat satiktos ar citiem Kuldiigas e36
Jā, es arī dzīvoju Kuldīgā, nu gandrīz Kuldīgā, 10km ārpus , bet mans e36 pagaidām tāda kaka vien ir
Puse Kuldīga braukā ar 1.6i un sporta glušakiemTheGatis rakstīja:Kādi 3 e36 redzēti pie maximas, un vēl pāris ar super skaļiem glušakiem nobrauca gar sporta skolu
Man vairs e36 nav, un Kuldīgā vairs nedzīvoju, ta ka es off
Bet mans ex 325i vēl pa pārventu braukāja nesen.
Tagad vispār ar e36 Kuldīgā švaki, nē nu ir, bet daudzi kungi gados brauca Jaunie pārāk nodzērušies, lai iemācītos atrast auto forumu
Un kurš rudenī no Priedaines notirgoja ķiršu sarkanu 1.6 kompotu? Teicās, ka esot reģistrējies itkā
Un kurš rudenī no Priedaines notirgoja ķiršu sarkanu 1.6 kompotu? Teicās, ka esot reģistrējies itkā
Bijušie šī foruma biedri kas ir no Kuldīgas, visi pārkāpuši uz e39Alutinsh rakstīja:Tagad vispār ar e36 Kuldīgā švaki, nē nu ir, bet daudzi kungi gados brauca Jaunie pārāk nodzērušies, lai iemācītos atrast auto forumu
Hvz nav īpaši daudz E39 redzēti rotējot vakaros.
e39 ir daudz veirāk nekā e36. Teici ka esi no Skrundas, ja būtu vietējais un biežāk apgrozītos pa Kuldīgu gan jau manītu vairāk e39Alutinsh rakstīja:Hvz nav īpaši daudz E39 redzēti rotējot vakaros.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 41
- chevron_right