e36.lv Jekabpils
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right
mēs līdzīgi ceram.Majors rakstīja:Nu es ceru uz zolīdu compactu . Es pats pēdējā momentā pamanīju
Sveiki visiem, kas no Jekabpils un tās apkārtnes. Zinu neesmu istaja topika, bet citur kad ieliku bez rezultatiem, varbut seit kads kaut ko zinas. Tatad interesejos par so e36 http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fogcb.html , varbut kadam ir kads info? Pats esmu no Liepajas un uz ašo aizskriet nesanak
Ja nemaldos. Tad Elvjis teica, ka eksemplārs čotkijs . Bet varbūt arī jaucu . Jāts točna nav!jokerislv rakstīja:Sveiki visiem, kas no Jekabpils un tās apkārtnes. Zinu neesmu istaja topika, bet citur kad ieliku bez rezultatiem, varbut seit kads kaut ko zinas. Tatad interesejos par so e36 http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fogcb.html , varbut kadam ir kads info? Pats esmu no Liepajas un uz ašo aizskriet nesanak
O bariina iespejaams compacts bus?? Es ari vakaar pa jecii biikit passliidinaajos neskaatoties uz to kaa sajugs driz pie dieviem ies.green garage rakstīja:mēs līdzīgi ceram.Majors rakstīja:Nu es ceru uz zolīdu compactu . Es pats pēdējā momentā pamanīju
Biju manījis viņu jēkabpils ielās,bet varu tikai pateikt ka vizuāli izskatījās labi,neko vairāk,jo nezinu kam viņš pieder.jokerislv rakstīja:Sveiki visiem, kas no Jekabpils un tās apkārtnes. Zinu neesmu istaja topika, bet citur kad ieliku bez rezultatiem, varbut seit kads kaut ko zinas. Tatad interesejos par so e36 http://www.ss.lv/msg/lv/transport/cars/ ... fogcb.html , varbut kadam ir kads info? Pats esmu no Liepajas un uz ašo aizskriet nesanak
O jā,vakar naktī braucu uz darbu ,tieši uzbraucu uz ielas kur mazāk mašīnas braukušas,līdz ar to slidens,domāju nedaudz pamuļķoties,tik par to sāku domāt,skatos pretī lido smagais un kaisa sāli,gribējās teikt,"ko tu dari,nebojā prieku"green garage rakstīja:patiesībā, izskatās ka jau esmu atradis. bet pagaidām klusēšu.
sniega pamaz, bet ceļi diezgan slideni- tie kurus ar sāli vēl nesabojāja.
Kas notiek ar jūsu lidlauku? Joprojām ir aizbērts ciet un nākamvasar nekas nenotiks?
E36 328i+ lpg 95'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
NB MX-5 99'
E46 325ix lpg 01'
Kada sedinasana? Tourings domats prieks R16.Ar normalu kliriensu. Pa grunteni pabraukt ari. Kartupelu maisu iekraut.
Jup . Bija un būs aizbērts. Nekas tur vairs nenotiks.rvars rakstīja:Kas notiek ar jūsu lidlauku? Joprojām ir aizbērts ciet un nākamvasar nekas nenotiks?
Nav jau tik traki,atrodi izlauzto gabalu un aidā ar savilcējiem kopā
Lol nau verc
Tas gabals vakar aizmirsās uz trases, tie china bamperi vnk nenormāli plīst kopā.
Tas gabals vakar aizmirsās uz trases, tie china bamperi vnk nenormāli plīst kopā.
Ziemas trase vel nav ko dariit.
Jagaida sniegs lai vismaz ir kupenas, tgd tik var sasalusa dublu pikucii iemaukt.
Jagaida sniegs lai vismaz ir kupenas, tgd tik var sasalusa dublu pikucii iemaukt.
Vakar biju uz vosa un tur tiekai priecaajos ka sniega naw,pat naktī un tpt mašīnu pilns
Blin kaamer visi priecajas,es sezu un gaidu siltaaku laiku ka vienmer visu palaidiisu gaaram
Neesi vienīgais. Noliku kompotiņu miegā, braukšu tikai ja ļoti kautkur vajadzēs, citādi visa nauda pa glušaku iziet. jaiekrāj nauda krāsošanai un m-pakai.
Gribētos jau to auto pucēt .... , bet dzīve ir salīdzinoši īsa un prasās papriecāties, paslīpēt ...... laikam tāpēc nesanāk viņu visu laiku uzprišināt - nemitīgi kas jālabo jo tiek iznīcināts
Jēkabpils e36.lv biedri pa trasi neslidinās? Varētu paslīdēt kādu vakaru.
Ka man teica viens labs cilveks-smscredit,nauda jebkura briidii
man ari liekas ka kamer braukaajos ka lielaka dala gaja benziina,tagad itkaa stavu bet naudas taapat nav,kautka nekraajas
man ari liekas ka kamer braukaajos ka lielaka dala gaja benziina,tagad itkaa stavu bet naudas taapat nav,kautka nekraajas
Es kaamer ta priecaajos, slipeju ex kupeju uz jumta uzliikuCivikS rakstīja:Gribētos jau to auto pucēt .... , bet dzīve ir salīdzinoši īsa un prasās papriecāties, paslīpēt ...... laikam tāpēc nesanāk viņu visu laiku uzprišināt - nemitīgi kas jālabo jo tiek iznīcināts
es taagad mieriigais tiips bet taapat pasliidet pa traasi griibas,tik nav ar ko
tikko pus stundiņu pa trasi noslidinājos.
pēc katra nobrauktā apļa seko- "nu jau pietiks", un tad nākamais aplis.
Trase ir diezgan ok, un kompots vadīšanās ziņā pat labāk patīk nekā sedans.
pēc katra nobrauktā apļa seko- "nu jau pietiks", un tad nākamais aplis.
Trase ir diezgan ok, un kompots vadīšanās ziņā pat labāk patīk nekā sedans.
4dien arī būs janotestē,bet pagaidām pa juglas ezeru rīgā
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- …
- 22
- chevron_right