5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 287
- chevron_right
ja ieskatās var tak redzēt, ka tiek citēts Renio rakstītais!Podziņa rakstīja:šis tekstsbeeSharp rakstīja:Būs būs...RENIO rakstīja:Tad ceturdien viss notiek?
Ieradīsies atrādīt savu gara darbu!
nu tad es neieskatījos Domāju, ka tu par sevi saki Ok. pārpratums
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Podziņa rakstīja:nu tad es neieskatījos Domāju, ka tu par sevi saki Ok. pārpratums
a pati būsi?
vaaks tie miinusi varetu pazust atraak, gribas arii atkal aizbraukt uz sabraucinienu , bet ar vasarenem laikam butu jautra brauksana vakara
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Būs jau labi! V';el kādas pāris ned. un būs labi! Tā man sieviešu intuīcija saka priekšā!
Es ar nevaru sagaidīt, kad beidzot varēsu braukt ar my head is high!
Es ar nevaru sagaidīt, kad beidzot varēsu braukt ar my head is high!
aha, kad saksies siltais laiks tad masina bus krasosana , tad vel 2 nedelas nekur netiksu un tad jav atkal lieti saksies un veejs u.t.t
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.
Vai tad ir tik traki, ka jākrāso?KLAVINS rakstīja:aha, kad saksies siltais laiks tad masina bus krasosana , tad vel 2 nedelas nekur netiksu un tad jav atkal lieti saksies un veejs u.t.t
...tā jau visu vasaru pucēsi auto...bet izbraucis būsi labi ja pāris reizes!
Nav nekaada vaina! Es ar savaam vasareneem braucu gan no riitiem gan vakaros un nekaada vainaKLAVINS rakstīja:vaaks tie miinusi varetu pazust atraak, gribas arii atkal aizbraukt uz sabraucinienu , bet ar vasarenem laikam butu jautra brauksana vakara
Bērnībā katru rītu tētis mani veda uz bērnudārzu ar Opeli, tāpēc lamāties es jau iemācījos ļoti agri. :)
ja būs lietus,slikts laiks, auksts tad rītdien nebūšu.....
žēl pa šiem sāļiem, kas ņonedēļ izkaisīti dzīt ārā.
un pats ātrākais būtu tikai ap 21.00, jo pašam līdz tam ir trenniņš.
žēl pa šiem sāļiem, kas ņonedēļ izkaisīti dzīt ārā.
un pats ātrākais būtu tikai ap 21.00, jo pašam līdz tam ir trenniņš.
+1 sva taisnība ir! Jāzina robeža!beeSharp rakstīja:Vai tad ir tik traki, ka jākrāso?KLAVINS rakstīja:aha, kad saksies siltais laiks tad masina bus krasosana , tad vel 2 nedelas nekur netiksu un tad jav atkal lieti saksies un veejs u.t.t
...tā jau visu vasaru pucēsi auto...bet izbraucis būsi labi ja pāris reizes!
Nu tad rītvakar tiekamies Plazā!?!
Nu vot, rita netieku, tad bushu nakam piektdien Varbut kads piektdien ari atbrauks?
šodien tomēr tieku. būs tak kāds ?
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
gaidot RENIO labi ierēkts ar biedriem bet RENIO tā arī nesagaidījām!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Ierēkts gan bij šovakar. Kā jau katrā sabraucienā
Pēdējais labojis korsa - 06 Apr 2012, 13:30, kopā labots 1 reizi.
Super duper sabrauciens!
Bij labs, kā slapjais kaķēns uzvedās?beeSharp rakstīja:Super duper sabrauciens!
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Par ko Tu runā!Bubulis rakstīja:Bij labs, kā slapjais kaķēns uzvedās?beeSharp rakstīja:Super duper sabrauciens!
Nē nu bet labs, cepums tev .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 287