Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 679
- chevron_right

Nu parasti zem tā loga viņam stāvēja ,tik pēdējàs reizes nemanīju.mošk sagruzīts par kvatras trobeli un dūmiem kad piedarbina, jo viņam tas autobus šoferis no piektā stāva ko teicis ir 

Autobusa šoferis ir draugos ar viņu, tur kautkāds cits opis nevarot izturēt skaņu un viņam viss tur smirdot

Plus tā vieta nav īsti laba, jo tur ķieģeļu gabaliem patīk atdalīties no mājas, nākamreiz toč es tavā vietā tur neliktu, ir jau citi atrāvušies buktes jumtā

Plus tā vieta nav īsti laba, jo tur ķieģeļu gabaliem patīk atdalīties no mājas, nākamreiz toč es tavā vietā tur neliktu, ir jau citi atrāvušies buktes jumtā

Es lieku tur ,jo man tad autiņš ar roku pa logu aizsniedzams un vislabāk redzu. Nu paldies par info pa ķieģeļiem. 

Jā, paldies vēlreiz par palīdzībuG1RT5 rakstīja:Vakar satiks Mr.Lemon un vakarā satikts -HAPO-, labi ilgi papļāpāts

Jup, visu dienu lekcijas, netīrs gan pēc velna bija 

uteo rakstīja:Jup, visu dienu lekcijas, netīrs gan pēc velna bija
Pēc gaišā salona un e36 uzlīmes vadījos ka varētu būt īstais.., man pa laimi šodien tikai divas slekcijas..

e36

Ko mācies un kurš kurss?

Programmēšanas inženieris 3. kurss.

Vel tāds pelēks e36 sedans uz samēŗā lieliem litakiem un spoileri domāju ka forumā redzēts manīts bieži pie VA stāvot nez tas arī studē.. Varēs VA studentu e36 club bliezt vaļā.. 

e36

Hmm, tādu sedanu gan neesmu iegaumējis vai vnk neatceros, bet jā ir vēl arī viens zolīds zaļš kompats uz gaišiem r16/r17 

Šis te atradu topicu..
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=1839&start=40
Kompakts ir pamanīts jā..
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=18&t=1839&start=40
Kompakts ir pamanīts jā..

e36

Jā, tgd atceros, bet nezinu, kas ar viņu brauc, noteikti, ka students kāds.

Satikta un 5 min papļāpāts ar Anetttiiiti Čierī un tur pat manīts Pacha 

Vakar ciemos bij shadowscreen, Rolītis ar Rihardu (viņš vsp ir te reģistrējies?) Un naktī pamodināja Agris13, Finks, Bukstinsh un vēl viens,kam nekādi nevaru atcerēties niku 

Šorīt 8:30 manīts blanko sedans, Valmierā pie rimi, skaists jau 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …