3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 99
- chevron_right
Paga, tew ir tikai melns vai ari sarkans?:D
Sent from my HUAWEI P6-U06
Tikai viens, vienīgais šitas melnais. Es tak neesmu bāba, lai ar sarkanu braukātu
Aitas pulcējas baros, ērgļi lido pa vienam...
Nununu, mans 320 bija hellrot sarkans:D ta tik shis 328 ir smurfu zils:DAmish rakstīja:Tikai viens, vienīgais šitas melnais. Es tak neesmu bāba, lai ar sarkanu braukātu
Ķiršu sarkanu vēl saprotu, sievas brālim tāds, bet tos Ferrari sarkanos
Liepaja ir viens tads sarkans coupe. Nezinu gan kam pieder:o
Te Liepaja esam diezgan e36, bet ar satiksanos galigi svaki. Tagad bembi liksu kadu menesi uz slimibas lapas, pectam gan ceru, ka varesim savakties.:)
Te Liepaja esam diezgan e36, bet ar satiksanos galigi svaki. Tagad bembi liksu kadu menesi uz slimibas lapas, pectam gan ceru, ka varesim savakties.:)
Tagad īsti nav jēga savākties - netīrs, dubļains, nevar dabūt tīru mašīnu, nav arī nekāds saulainais un siltais laiks.
Pasaki ludzu numuru tam chalim no grobiņas un kādas detaļas viņam parsvara ir? no kādiem motoriem?
Viņam ir izjaukti lērums e36, var dabūt daudzko. Agnis 29 402 13pieci
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... xpxdf.html
http://www.ss.lv/msg/lv/transport/spare ... xpxdf.html
liepajaa ir kads kartigs disku serviss?
vieta kur vari aizvest savu sasisto, saskrepeto, saliekto, salausto utt disku un tur tiesam kvalitativi salabo, un ja klients veelas piemeklee krasu un parkraso utt visadi atjauno, pulee, utt diskus?
vieta kur vari aizvest savu sasisto, saskrepeto, saliekto, salausto utt disku un tur tiesam kvalitativi salabo, un ja klients veelas piemeklee krasu un parkraso utt visadi atjauno, pulee, utt diskus?
...
Nav dzirdēts par kautko tādu mūsu djerevņā.
Atver šādu servisu, lai nav jāved uz Rīgu diski. Mums vienīgais kas ir - ļoti kvalitatīva strūkla(skrotis, smiltis, soda), plaša krāsu izvēle, labas cenas - Rīgas firmas filiāle. Bet kur valcē/remontē/taisno/restaurē apgrauztus diskus - nav.
sis tas planojas. bet vel ne tuvakajaa laikaa.
vaacu infu.
kur vispar vedat sobrid labot diskus? un kadas realas cenas un vai ir tiesam kvalitatiivi?
vaacu infu.
kur vispar vedat sobrid labot diskus? un kadas realas cenas un vai ir tiesam kvalitatiivi?
...
Es biju aizvedis Rīgā uz mriepas, 20 Eiro par diska valcēšanu, bet bija minimāli uzsists, 45 min laikā izvalcēja. Restaurēt, ja ir apgrauztas kantes +pārkrāsot ar pulveri par R17 man paprasīja 50 Eiro par disku, mehanik.lv, black_russian no powera - bet tur esot top zustand kvalitāte, perfekto.
ok paldies par infu
ja kadam vel ir aptuvena infa luudzu pablaujiet.
sorid tas 45min un 20 eiro ir vairak kaa es seit irijaa prasu par tadu bojajumu.
par tiem 50 eiro tas pa visiem 4tiem diskiem???
ja kadam vel ir aptuvena infa luudzu pablaujiet.
sorid tas 45min un 20 eiro ir vairak kaa es seit irijaa prasu par tadu bojajumu.
par tiem 50 eiro tas pa visiem 4tiem diskiem???
...
Nē, 50 eiro par disku.
Es teiktu ka tirgus pa mazu... :)
Kurzeme ir pietiekoši liela - Liepāja/Kuldīga +rajoni/novadi.
par to ari doamju, bet reali redzu iespeju.
visu marku visadi diski.
zincik diski tiek sasisti katru dienu!?
visu marku visadi diski.
zincik diski tiek sasisti katru dienu!?
...
Es nešaubos, ka būtu pieprasījums. Nevajag simtiem cilvēku, nav maize.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 99