e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 41
- chevron_right
Ja dzīvo abiem pa vidu, tad traucē no abām pusēm.Alutinsh rakstīja:Litriņ, tā lai uz nākamo šaušanu būtu ar bembi
Alpine, tu vispār no Kuldīgas esi Domo un vecā autoosta, ir diezgan labos attālumos, un kā abas vietas tev var traucēt gulēt?
Mītu vajag, bet tikai tad brīvdienās vai 5dienu vakaros
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Manliekas tur tā īsti dzīvot nav kur
Nu no manis domo un veca autene ir aptuveni vienā attālumā. Domo varbūt mazliet tuvāk.Alutinsh rakstīja:Manliekas tur tā īsti dzīvot nav kur
Kas dzīvē ir galvenais? Galvenais ir nemīzt, vecīt!
Domo tev tur ir tuvāk diezgan. Bet tur tas Jānis ar to 1.6 tinot parasti, te forums tā saka
Vienīgais kas man traucē ir viens ar semaku gāzē gar maniem logiem bet par cik viņam v8, tad baigi nevar sūdzētiesAlutinsh rakstīja:Domo tev tur ir tuvāk diezgan. Bet tur tas Jānis ar to 1.6 tinot parasti, te forums tā saka
Man gan paveicies ir, vienīgais traucēklis var būt paša radītais troksnis braucot :lauki:
Uz domo laukuma tik ar metināto esmu griezies,bet tas bija kādu laiku atpakaļ kādu mēnesi jau pa naktīm nebraukājosAlutinsh rakstīja:Domo tev tur ir tuvāk diezgan. Bet tur tas Jānis ar to 1.6 tinot parasti, te forums tā saka
Sent from my D5803 using Tapatalk
Hmm, nevaru saprast savam metināt vai tomēr nē? Gonkās neizpaudās vienritenis arī
Ar metināto pa grantēto daudz labāk var savākt un kontrolēt mašīnu, bet jāzin robeža cik tālu var iet,jātrenējas lai neiebrauc auzās
Ar vadību trasē īpaši problēmas nebija
Ar ko tad bija?Alutinsh rakstīja:Ar vadību trasē īpaši problēmas nebija
Ar karstumu
Psiholoģiskas problēmas (tā sauktās iekšas, kas saka ka neizņemsi līkumu), karstums bija po pa lielam. Ar gandrīz neiemēģinātu auto pirmo reizi braukt vecpilī Vispār bija tikai nojausma kā tas auto vadās un vai tilts nenolūzīs
Atkal kārtējais izmirums
Sataisiji pr. buferi sarkanajam?
Kas tā pa bmw bandu kuldīgā kas sit audi aizmugurējo stiklu ārā?:D
es arī vakar uzzināju ka kaut kāds tamlīdzīgs joks esot bijisJanislv7 rakstīja:Kas tā pa bmw bandu kuldīgā kas sit audi aizmugurējo stiklu ārā?:D
Es ar dzirdēju
Buferi kaut kad septembra otrajā pusē tik dabūšu sākt taisīt :navlaika:
Buferi kaut kad septembra otrajā pusē tik dabūšu sākt taisīt :navlaika:
Man divos naktī vel zvanīja, ka uz laukuma notiek bmw un audi karš,tā kā youtube
Ai nafig tos rAudistus teica Opelists/Bembists
Vispār C4 bundžā man tie patika nu tāds kā man bija vismaz. Dīzelis tikai 2.5
Vispār C4 bundžā man tie patika nu tāds kā man bija vismaz. Dīzelis tikai 2.5
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20