Dažādas baisas avārijas...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 27
- chevron_right
2.5 m50 un visādi citi patīkami sīkumi. pēc dokumentiem 1.8 isLācis rakstīja:Droši var doties un apskrūvēt kāds viņu
jo man to bamperu reāli vajag
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
atbrauc noskrūvē un aizbrauc un vēlāk pasaki kā atradi grāvīmaartyd rakstīja:jo man to bamperu reāli vajag
https://www.facebook.com/kelvins.nechajev?fref=ts
6 caļus pasauktu un to 2.5 izceltu ārā pāris 15-20min laikā
Tikai visur tās statoila kameras
Da vinsh man skolas biedrs un man kaads austinjaa pachuksteeja, ka tur tas pats 1.8 vien ir, liidz 2.5 taakaa mums liidz kosmosam. Bet nu varat jau aiziet uztaisiit apskati, mosh tomeer 2.5
Galvenais vajag iet un skatīties tā, lai liekas, ka savu auto skatās ;D virināt, skatīties tā nepiespiesti un izrādīt nelielu sašutumu par buktēm ;D
Kurš Zoļiķā nesen džipu nonesa?
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Man riktīgi patikās viens teikums komentāros par rumbulas avāriju
"..vai tiešām vienreiz nevar aizliegt tos nelegālos dragreisus..."
Kā var aizliegt to, kas jau tā ir nelegāls
Bet nu jā, raksta kvalitāte kā jau interneta portālos, saturs bez jēgas, raksta nosaukumā avārija nosaukta par traģisku, kaut gan bojā gāja tikai 2 veci bembji
"..vai tiešām vienreiz nevar aizliegt tos nelegālos dragreisus..."
Kā var aizliegt to, kas jau tā ir nelegāls
Bet nu jā, raksta kvalitāte kā jau interneta portālos, saturs bez jēgas, raksta nosaukumā avārija nosaukta par traģisku, kaut gan bojā gāja tikai 2 veci bembji
Kurš neierakstījās?;)
Tā ir, kad trasei nav naudas
+850
gan jau visi zīmuļi no penāļa izbira
gan jau visi zīmuļi no penāļa izbira
Aplis laikam pa lielu bija
Vakar mežciemā arī kkādi sīkie uz malienas/hipokrāta krusta bija sētu nonesuši. Mēginājuši driftēt. Rezultātā sēdēja pie tačkas galīgi nelaimīgi kamēr policija mērija lidojuma attālumu.
Apnicis sēdēt tumsā? Apnicis pirkt mēslus no kuriem nav gaismas? LED Pasaule piedāvā kvalitatīvus LED produktus.
Laikam nav bijis drifts, bet kkāds retarded gājiens Kā to var dabūt gatavu gaišā dienas laikā? Vainīgais davai razkladu? paveicās ka nepaķēra nevienu
bildes(c)powers
Pēdējais labojis kars - 26 Jūn 2015, 22:24, kopā labots 1 reizi.
Gadījumā nebija šī driftere? https://www.facebook.com/SiiKa.luste/po ... nref=storyDzhejs rakstīja:Vakar mežciemā arī kkādi sīkie uz malienas/hipokrāta krusta bija sētu nonesuši. Mēginājuši driftēt. Rezultātā sēdēja pie tačkas galīgi nelaimīgi kamēr policija mērija lidojuma attālumu.
Atrumam izskatas ka bij jābūt palielam,skatoties pēc bremzēšanas cela .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- …
- 27