Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- …
- 679
- chevron_right

Rumbulā ciprusa kabris, bet jau nozuda un man liekas ka te smaržo pēc nosviluša sajūga:D kas notika?
Ziņa nosūtīta izmantojot balodi!
Once you get block, you never go back...

Sliktās rokās nodevi.
Once you get block, you never go back...
Nedaudz bija zheel skatiities uz vinju shodien.piedavaju pret kupeju mainit,dzeks negribeja
ar kompatu pa brugji

cipruss otro dienu pēc kārtas drūmi iedomīgs
Vicinu ar roku, bet iedūries panelī brauc. Šodien Ulbrokā manīju tevi. Ļoti labi ar šādu sēdinājumu izskatās 

tresdien no rita braucu pa prieksu, ar avusblau sednau, The Money Team'am, pec tam mani apdzina, pie latvijas uneversitates.
Sodien braucu pa prieksu , ar mateto melnu e39, smukaj melnai kupejai ar piemiztam lampam, Salduu, uzlimes nebija.
Vel balta kupeja pie maksimas vienibas gatve, ar custom arkam and stuff.
Sodien braucu pa prieksu , ar mateto melnu e39, smukaj melnai kupejai ar piemiztam lampam, Salduu, uzlimes nebija.

Tumš kabris uz kalpakiem?
Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
dogMa rakstīja:cipruss otro dienu pēc kārtas drūmi iedomīgsVicinu ar roku, bet iedūries panelī brauc. Šodien Ulbrokā manīju tevi. Ļoti labi ar šādu sēdinājumu izskatās
Bljin toch nepamaniju

Cikos tu mani redzeeji?
ar kompatu pa brugji

Vakar aizbraukts uz Stance.lv pasākumu pēc agang iniciatīvas
Tātad vakar satikts agang, turpat arī Agnis, vēl vairāki e36 redzēti tur, bet nepazīstu nevienu. HAPO auto redzēts.

Tātad vakar satikts agang, turpat arī Agnis, vēl vairāki e36 redzēti tur, bet nepazīstu nevienu. HAPO auto redzēts.
m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Vakar no rīta sapīpināts Andrio20 

Lomax rakstīja:tresdien no rita braucu pa prieksu, ar avusblau sednau, The Money Team'am, pec tam mani apdzina, pie latvijas uneversitates.

Tiesi tiesi aiz manis biji, parkartojamies kreisaja josla, tur viens staveja, tu apdzini es paliku talak stavet 

Kuru vakar satiku pie šlagbauma ezermalas ielā braucot ārā no mums abiem zināma kantora?
biju ar kabluku
style 5 zelta krāsā laikam un ar zilo plēvi lukturi notonēti
p.s
un vēl :

p.s
un vēl :
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

es arī bijuShreks rakstīja:Vakar aizbraukts uz Stance.lv pasākumu pēc agang iniciatīvas![]()

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
Pa lielam zināju/satiku tos pašus, ko shreks
Ar HAPO papļāpājām ar

Ar HAPO papļāpājām ar

Es biju baltajā kreklā ar šlipsi

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
agang rakstīja:Pa lielam zināju/satiku tos pašus, ko shreks![]()
Ar HAPO papļāpājām ar

Kurš savu e36to nošķíla āgenskalnā? Melna kupeja ar foruma uzlímém. Izsaku lídzjūtíbu, diezgan smaga avārija. Kā gadijās?...

Es, es...Meiers rakstīja:Kurš savu e36to nošķíla āgenskalnā? Melna kupeja ar foruma uzlímém. Izsaku lídzjūtíbu, diezgan smaga avārija. Kā gadijās?...

Rezultāts: Viņš nepalaida mani un iepisa man purnā, hz kur viņš tajā brīdi skatījās, bet iepisa man diez ko nopietni

Sekas pec pirmā acu uzmetiena: izskatās, ka motors nolecis no padušķas, purnam pizda, priekšējam tiltam pizda, stūres pastiprinātājam pizda, glāze atsprāgusi un vel dahuja. Pats esmu šokā, karma bļe, braucu mierīgs no izlaiduma ar super garīgo un kads man uztaisija pārsteigumu. Tagad jāgida pirmdiena, jāzvana viņa apdrošinātājiem un jāskatās ko tālāk.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- …
- 679