Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 93
- chevron_right
Man šķiet ka ar šādiem mīnusiem kādi ir tagad (pa nakti ķengaragā bija -22) pēc nedēļas vai janvāra beigām varētu saštukot kādu foršu sabraucienu visiem kopā uz vosu! kādā 30. datumā vai labāk 7dienā 3. februārī
Klasika - Labākais kas var būt, līdz sajūgs sāk pārāk traki slīdēt un Tu esi kā vilciens uzsākot
uz kura Ezera tu biji???Rons rakstīja:tikko biju uz ezera, 25cm ledus. ar auto ir švaki, torte veidojās, ledus ,ūdens ,sniegs, vai otrādi. izskatās bēdīgi....
nu tad kuru dienu laižam uz Vosinieku???
un kas ir ar Juglas ezeru???
un kas ir ar Juglas ezeru???
Powerā jau rosās uz turieni , kvadras un sniega moči jau braukā, pa vieglajiem vel runā tik.
Jaucu E46 automobiļus detaļās !
Es par Vosa ezera braucienu!
Es ari par braucienu jo no manas majas tik 5km ataluma :d tikai es ar savu gludekli nevaru tur tik virsu :d
ok, es arii noteikti ka aizbrauktu liidz Vosam vai juglas ez.
Beidzot esmu nostraadaajis savas mainjas un man sakaas no pirmdienas briivdienas..
taa kaa es piedaavaaju tiem kam arii brivdiena vai vnk nav ko dariit, shodien (pirmdienaa), savaakties, izlaist kaadu mazu tripu liidz piemeeram saulkrastiem un tur uzcept shashliku..
domaaju ka meetingos varam aaraa staaveet salt, tad jau pie grilla kur buutu siltaaks (nedaudz ) gan jau arii pastaaveetu.
vnk atcereejos vasaras pasha marineeto shashliku.. ja buus kaads kursh piedalaas, marineejam vai peerkam un braucam. grills man ir, visa probleema tik ogles un galja..
TAA KAA GAIDU ATSAUCIIBU!!!
Beidzot esmu nostraadaajis savas mainjas un man sakaas no pirmdienas briivdienas..
taa kaa es piedaavaaju tiem kam arii brivdiena vai vnk nav ko dariit, shodien (pirmdienaa), savaakties, izlaist kaadu mazu tripu liidz piemeeram saulkrastiem un tur uzcept shashliku..
domaaju ka meetingos varam aaraa staaveet salt, tad jau pie grilla kur buutu siltaaks (nedaudz ) gan jau arii pastaaveetu.
vnk atcereejos vasaras pasha marineeto shashliku.. ja buus kaads kursh piedalaas, marineejam vai peerkam un braucam. grills man ir, visa probleema tik ogles un galja..
TAA KAA GAIDU ATSAUCIIBU!!!
M.K.
Man liekas ,ka shashliks nemaz veikalos nav vairs nopeerkams
Bet par vosa teemu , manupraat veel par aatru tur kaapt virsuu !
Bet par vosa teemu , manupraat veel par aatru tur kaapt virsuu !
veikalā pirkts sašliks ir negaršīgs! tapē viņu tur vispār var netirgot!
pats labākais ir ko tu pats pagatavo!
pats labākais ir ko tu pats pagatavo!
DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY
Mauc**a :@ man 2 vīkendi,bet naudas nav nesūda. Tā jau labprāt kur pavazātos
Protams savs ir savs ,bet Rimi vasaras nogalee pirku sashliku granaatu marinaadee bija
nu pasha taisiitais ir viennoziimiigi ideaals, beet veel ir labs sveramais SKYā.. vieniigi cena zoliida..
nu ta ko neviens shodien negrib pacept shashliku?
nu ta ko neviens shodien negrib pacept shashliku?
M.K.
Eu šašliku magnāti davai runāsim par tēmu
Rīt būšu Rīgā visu dienu jau no 12:00 un tad arī laikam laidīšu uz to Vosinieku vai arī uz Juglu
Rīt būšu Rīgā visu dienu jau no 12:00 un tad arī laikam laidīšu uz to Vosinieku vai arī uz Juglu
pa logu bez maz vai redzu juglas ezeru, bet kaut kā vēlneviens nav manīts... varbūt no berģu puses brauc visi...
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Ojjjj, tgt uz ezera veel toch ir par agru. Vakar viens choms bija Vosaa ar quattro, nedaudz ieluuza, bet nu viss veiksmiigi. :) nav ko tur dariit veel, it sevishkji uz Juglas ezera, jo tur ledus tur tikai ekstreemistus-makshkjerniekus.
viewtopic.php?f=18&t=4173
Tikko biju ar savu bembīti paārdīties pa placīti pie MM un tad vēl nedaudz pie Alfas Forši! Sen nebiju savu bumerīti pamocījusi. Un tikko pieslēdzu pie kompja, prieks, ka nebija nevienas kļūdas
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Ēēē Rīdzinieki Līdz Vosa dīķim ir kāds bijis???
vai tiešām man no laukiem būs jābrauc lai uzzinātu situāciju?!?!
vai tiešām man no laukiem būs jābrauc lai uzzinātu situāciju?!?!
Bijam aldaros!
Labi vareja paslipet bet pa mazo trasi no otras puses neizbraucams! :(
elkora nevisai patikami slidinat majup ceļa iebraucām !
Labi vareja paslipet bet pa mazo trasi no otras puses neizbraucams! :(
elkora nevisai patikami slidinat majup ceļa iebraucām !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 93