e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 41
- chevron_right
Vajadzēja braukt palīgāJanislv7 rakstīja:Man divos naktī vel zvanīja, ka uz laukuma notiek bmw un audi karš,tā kā youtube
Sent from my D5803 using Tapatalk
Njā man arī vajadzētu dienaktī vairāk stundas nekā 24Alutinsh rakstīja:Es ar dzirdēju
Buferi kaut kad septembra otrajā pusē tik dabūšu sākt taisīt :navlaika:
Man starp citu rumakam sajūga disks pizdāriki uzsit pa sajūgu un nekas nenotiek tik nosmird
Laikam jaliek keramika
24h ir krietni pa īsu, un miegu arī vajadzētu uztaisīt lai pietiek ar dažām stundām uz visu nedēļu
Nevar iztikt ar stock sajūgu? Nav jau nekāds turbo ļurbo super powerful shit motors
Nevar iztikt ar stock sajūgu? Nav jau nekāds turbo ļurbo super powerful shit motors
Kuldīdznieki kam šis?1dienas rita nospiegots!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Tas ir Jāņa slavenais 1,6 pāris lpp atpakaļ var palasīt interesantas lietas par viņu.marens rakstīja:Kuldīdznieki kam šis?1dienas rita nospiegots!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Tu tur ar kaut kādu autobusu brauc?marens rakstīja:Kuldīdznieki kam šis?1dienas rita nospiegots!
Mans tolmetsmarens rakstīja:Kuldīdznieki kam šis?1dienas rita nospiegots!
nopemcix rakstīja:Tu tur ar kaut kādu autobusu brauc?marens rakstīja:Kuldīdznieki kam šis?1dienas rita nospiegots!
Varbūt kādam mētājas, vai zin kur var dabūt ///M Sliekšņu uzlikām vāciņus, kuri nāk donkrata caurumos? Man viens ir vajadzīgs, ja ir ko piedāvāt tad PM!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Kur nopirk izlejamo sintetisko ellu par labam cenam?
kur Kuldīgā var izvalcēt diskus?
Putndārzā,pirms 2.videnes iekšā pa granti,pirmajā pa labi līdz galam,tad pa kreisi līdz galam pedējā māja,meklē Aivaruemcix rakstīja:kur Kuldīgā var izvalcēt diskus?
Edzy, Kuldīgā pa nakti bija policijas patruļa? Vakarā ~22:30 nevienu nemanīju
Bija gan! Kopš augusta sākuma nebiju stūrējis pa naktīm Kuldīgā un te pēkšņi čoms pajautā lai pastūrēju un hopajā:D
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Nu ko? Kāds no šejieneis laiž uz sezonas noslēgumu?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Nē, nav kas sponsorē garo ceļu
Man doma aizlaist, taču vienīgā ar kuru varu ir lagūnaEdzy rakstīja:Nu ko? Kāds no šejieneis laiž uz sezonas noslēgumu?
Un ko pie velna es ar lagūnu tur darīšu
Šogad nebiju uz atklāšanu un izskatās, ka uz noslēgumu arī nebūšu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24