e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- …
- 62
- chevron_right
Kjipa es nepamaniiju ka vinjai pechka neslida to mashiinu zinu jau no vasaras saakuma, kad vinja bija aiziepriekshejam iipashniekam, ieguldiis lenam darbu un pacietiibu, un palenam jau savediis kaartibā
Jup tekjis
Jup tekjis
Dvaaj, kāds pastāsta, kas šodien labs notiek Cēsīs
nu var dazviet labu paslidinaties, cirulīšu aplis pa dienu bija ok un vel vairakas vietas, ar vazu jau biš paslīpēju
Sapratu ka vajag riepas labakas un karbuli saregulet laga neiet kā gribetos
Sapratu ka vajag riepas labakas un karbuli saregulet laga neiet kā gribetos
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Šodien beidzot ietestets ezers... Bija baigi ok, nebiju ar ziemas aparātu vēl māžojies bijam ievērojams skaits brauceeju....
Tikai žēl ka kaut kāda mistiska ķibele atgadījās dzinējam... Jātiek kārtībā buus...
Tikai žēl ka kaut kāda mistiska ķibele atgadījās dzinējam... Jātiek kārtībā buus...
dont eat yellow snow.Šodien beidzot ietestets ezers... Bija baigi ok, nebiju ar ziemas aparātu vēl māžojies bijam ievērojams skaits brauceeju....
Thats right....
Tikko nepatīkama situācija satikts Patins...
Paldies veciit ka izlidzeeji....
Paldies veciit ka izlidzeeji....
Slīd toč labi Kā ap 23:00 saaku tā tik tgd pie miera, pa ceļam izdomāja visi lukturi aiziet grīstē, bet ar pirmo minējumu, tika uzzīmēts jauns, lauku varianta, masas vads gaismām un turpināts slīpēt
Es gan vakardien sēdēju mājas un pinkšķēju spilvena ka nav ne sūda nauda un nevar paslidināties
Uz ezera ar vel nesu bijis,bet nākošo nedēļu ceru ka bus vel sniegs
Uz ezera ar vel nesu bijis,bet nākošo nedēļu ceru ka bus vel sniegs
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Zb, pie 7dienas neko čota negribās darīt, bet vajadzētu iet uz garāžu tos kapus ar gaismēm novērst
Kas noticis Cēsinieki? Vakar tik manīts Burbul1s uz ceļiem un viss... un vēl Ritvars 1u reizi... Bet tā klusums pilsētā... Bet nu ceļi vakar ļoti labi slīdēja... it īpaši Solo stojanka un mežakapu stāvlaukums
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
lol vetsit, kamēr tā miskaste iet tikmēr jābrauc, neiedziļinies sīkumos.tomex rakstīja:Apsveicu,tu esi ticis pie lamatas puse no pečkas nesilda un vel daudz kas cits Darbā bija regulārs klients.. no teķa esi vaine?
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Es ar vakar pisu ar Sierru kopā ar burbuli, bet mani jau neņem laikam dripteru bariņā ja nav e36?palsed rakstīja:Kas noticis Cēsinieki? Vakar tik manīts Burbul1s uz ceļiem un viss... un vēl Ritvars 1u reizi... Bet tā klusums pilsētā... Bet nu ceļi vakar ļoti labi slīdēja... it īpaši Solo stojanka un mežakapu stāvlaukums
Vot Solo stajanka gan tika dafiga reizes izbraukāta
@LitrsAlus saskilojies ar sierru
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Es ar daudz tur slīpēju līdz iznāca apsargs un sāka lamātiesBurbul1s rakstīja:Vot Solo stajanka gan tika dafiga reizes izbraukāta
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Nezinaju ka tur ari apsargs nak ara neuzspideja mums ta laime ar vinju parunatiespalsed rakstīja:Es ar daudz tur slīpēju līdz iznāca apsargs un sāka lamātiesBurbul1s rakstīja:Vot Solo stajanka gan tika dafiga reizes izbraukāta
palsed rakstīja:Es ar daudz tur slīpēju līdz iznāca apsargs un sāka lamātiesBurbul1s rakstīja:Vot Solo stajanka gan tika dafiga reizes izbraukāta
Tas tapēc, ka tev ir zili lukturi aizmugurē. būtu OEM, nenāktu.
Vakar iereibis gaju uz pilsetu, redzeju ka zhigulis ar xenonu labi freezeeja pa visurieni
Sent from my S3 mini using Tapatalk
Sent from my S3 mini using Tapatalk
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24