5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- …
- 287
- chevron_right

Garlaicīgi mājās?Inutak rakstīja:![]()
![]()

Nedaudz,apnika jau gulēt 

Man ir jēga braukt ar 1.6 kompotu? Neviens pa muti nedos?

Un kur tieši jābūt?

Un kur tieši jābūt?

Man ir jega braukt ar 2.5 compotu?

Gan jau ka jēga braukt ar jebkuru e36. Kaut gan ko es varu zināt, īpaši jau tos sabraucienus plazā neapmeklēju! 

Es tik tā.... Ja Pacha un Mario2005 būs tad es ar pieripošu.. 

Bet ja nopietni, tad kur man braukt?

ZzevsS rakstīja:Gan jau ka jēga braukt ar jebkuru e36. Kaut gan ko es varu zināt, īpaši jau tos sabraucienus plazā neapmeklēju!
Katru nedēļu ir šis jautājums vai ar 1.6 braukt

Cik zinu no kautcik regulājajiem apmeklētājiem esmu vienīgais kurš ar 1.6 brauc uz plazu, un cik novērots, izmēram nav nozīmes.

@ TAPORZZ, Brauc uz Rīga Plaza,sākums 19:00, ja līst 2ais stāvs , ja silts tad uz jumta pašā stūrī.
- ikey07

Paldies! Braucu ārā no Teikas. Būšu pēc... 25-30 minūtēm. Ceru, ka tur kāds būs! 
Ja dzirdat vai redzat 1.6 kompaktu ar metinātu bloķi, tad vicieniet ar rokām!

Ja dzirdat vai redzat 1.6 kompaktu ar metinātu bloķi, tad vicieniet ar rokām!

Es esmu visu nokavējis vai nemāku atrast?

Pameklē žurku bariņu vai nu 3.stava stūri pie nobrauktuves, vai stāvu zemāk. Noteikti izbraucot cauri pa perimetru atradīsi viņus 

Atradu, bet neviena nav. Iegājuši paēst gan jau. Es arī ienācu paņemt kebabu 

Visi izklīda. Tikko piebrauc pie mājām un kaut kā negribas iet iekšā. Baigi sagribējās kaut ko darīt.

Pasaakums oficiaali beidzies
riit klavins ved kolonu 
Priekā!
Sent from my Lumia 925

Priekā!
Sent from my Lumia 925

Jā,tik Klavins nezina kur atrodas Tērvete 

Rita ka parasti tiksanas plaza, pulkstens 19:00, tikai soreiz otraja stava 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Klausies klaviņ, moš kādas profilakses dēļ izlaid vienu tikšanos un aizejiet tā normali ietusējiet vecrigā, Justā?KLAVINS rakstīja:Rita ka parasti tiksanas plaza, pulkstens 19:00, tikai soreiz otraja stava

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- …
- 287