5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- …
- 287
- chevron_right
kāds var pateikt, vai šovakar siguldā notiek kada e36 aktivitate?

nu, kurš rītā būs plazā? Kā parasti sākums uz 19.00 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

varetu ari pieripot 

Nebūšu, netieku pa pareizajām durvīm mašīnā
ja nu vienīgi kāds vēlas palīdzēt tikt galā ar šo problēmu ...

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Varbūt būšu!

Laikam piebraukšu :)
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.

Nebūšu, jo tur nav Hesburbera! 

izlaists esi 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

Nē, neerti tur braukāt un nav paceļam. Delisnaka labāk pasedet, limonadi iedzert, nekā tur salt, da vel i HESISĀ NAV bispar pscKLAVINS rakstīja:izlaists esi

Laiks šodien jauks,būs patīkamāks sabrauciens 

Vārbūt pēc 18, uz neilgu laiku, ja kāds būs piečāpošu! 

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7

Resnais, pūkainais, spirta ražotāj..!!!! ES BŪŠU, Tev arī jābūt..jenchs rakstīja:Vārbūt pēc 18, uz neilgu laiku, ja kāds būs piečāpošu!

jangmuulaa beibeee.....Pacha rakstīja:Resnais, pūkainais, spirta ražotāj..!!!! ES BŪŠU, Tev arī jābūt..jenchs rakstīja:Vārbūt pēc 18, uz neilgu laiku, ja kāds būs piečāpošu!![]()

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un

Lowlideeriem plaza slēgta. :/
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

poxujFinks rakstīja:Lowlideeriem plaza slēgta. :/

3. stāvā tādi visu laiku!

Uz līdzenas vietas jā. Slīpumā varētu būt grūtāk.
Es tik laicīgi pabrīdinu.
Es tik laicīgi pabrīdinu.

Pēdējais labojis Finks - 31 Okt 2014, 17:08, kopā labots 1 reizi.

Nekas 

Finks rakstīja:Lowlideeriem plaza slēgta. :/

tā tad šodien uzdevums to brīnumu noskrūvēt

nu blaaa,es tiesi sodien taisiijos pieripot tur,bet shitie man uz liidzenas virsmas sagaadaa probleemas,kur nu vel uz slipuma 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- …
- 287