5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- …
- 287
- chevron_right

Delfos raksts jauztaisa, ka tādas bistamas lietas liek pacelumos 

Tur jau izskatās ka arī ar netik sēdināti varētu kko atsist 

- ikey07

Nea,tik trķi nav.ikey07 rakstīja:Tur jau izskatās ka arī ar netik sēdināti varētu kko atsist

Vrb lēnām sākam domāt par jaunu spotu,jo reāļi tgd daudzi nevarēs tikt,tātad arī nebrauks vsp uz sabraucieniem 

Nu tad lēnām varat mest iekšā idejas,kur un kā ? 

Ierosinu pie juglas centra stajankā,tur pat blakus aplis kur paslīpēt kam paliek garlaicīgi un netālu sporta komplekss alfa 

Nu es jau esmu pie Juglas centra kurs vel bus?

To super Low'u pēdējos sabraucienos nemaz tik daudz arī nav bijis, šodien ar visi tika, kas atbrauca! :)Beerzins rakstīja:Vrb lēnām sākam domāt par jaunu spotu,jo reāļi tgd daudzi nevarēs tikt,tātad arī nebrauks vsp uz sabraucieniem
d[-_-]b

es tiko tur biju,nemaniiju newienu e36seeingman rakstīja:Nu es jau esmu pie Juglas centra kurs vel bus?

tpc ganjau arii nebrauc ka tur patizli ar iebraukšanu

Nokavēji vnk, šodien bija vismaz 2 autiņi, kas ar grūtībām arī pa 3 stāvu brauc 

d[-_-]b

Ko tad es nokavēju?? Lai gan tik tiešām biju apņēmies beidzot pieripot jo kādu laiku jau nav sanācis,ieraugot finksa uzņemtās bildes uzreiz pārdomāju,es jau mazajiem guļošajiem braucot pāri skrāpēju visu apakšu,kur nu vēl tur slīpumā. Nevaru saņemties uzcelt augšā,tipa uz ziemu. Vnk riebjas kā izskatas kad ir uzcelts. Kaimiņš savu uzcēla,mans ir kādas 3-4x zemāks nekā viņa,pat nebiju iedomājies ka tik augstu var uzcelt e36Dj Plosky rakstīja:Nokavēji vnk, šodien bija vismaz 2 autiņi, kas ar grūtībām arī pa 3 stāvu brauc

Nu tas guļošais ir uzlikts fantastiskā vietā
P.S. Bērziņ, es vakar uzliku uz stock atsperēm un labiem amjiem savu e36... nekad nebiju domājis ka e36 var būt tāds džips

P.S. Bērziņ, es vakar uzliku uz stock atsperēm un labiem amjiem savu e36... nekad nebiju domājis ka e36 var būt tāds džips

Juglas centra stojanka būtu ideāla vieta
Domajam ar galvu.Kāda vēl stojanka ziemā???
Varētu go planet
Varētu go planet
ar kompatu pa brugji

tas nu gan bija pamatigas mocibas parbraukt 

Nabadziņš,kāds mums te ir salstošs..cipruss18 rakstīja:Domajam ar galvu.Kāda vēl stojanka ziemā???
Varētu go planet

un kas vainas juglas centra stajankai?? Ja jau tik ļoti tev salst pakaļa,var iet uz maķīti vai lulu picu,picērija diennakts,tā kā no problem,ej ,sildies,pieedies

So wrong. 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Pēdējais labojis Finks - 01 Nov 2014, 13:01, kopā labots 1 reizi.

Neaizmirstam kad ne visi ir no rigas un kautkaada jugla galiigi ne pa rokai buutu...;(
BMW_The Ultimate Repair Bill
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- …