Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- …
- 679
- chevron_right

puse no Rigas strada turreinissp rakstīja:Kam draudzene strādā Evolution Latvia? :d

As real as it gets

nu re, acis ir visur, nesanāca aizbraukt uz jpili nepamanītam!Deiko rakstīja:Šodien Jēkabpils Lukoilā tīrī glīts zaļš sedans manīts, tieši no moikas izbrauca ārā.. Pats tankojos.![]()
p.s. Skatoties dienas snapshotus, laikam bija lietotājs "Lawwr".

melns tourings, jā? kā tu pildījies? mēs uz kādiem 20eur uzpildījām, un tad uzkārās tanks, jo dēļ e36 bākas, tanks domā, ka bāka pilna, un visu laiku slēdzas ārā.

paldies,paldies, skatījos pa malām, meklējot tavu kompaktu, bet nekā, redz ka ar kājām biji.green garage rakstīja:Pievienošos- manīju viņu braucot pa rakumiem uz tiltu, biju ar kājām.Deiko rakstīja:Šodien Jēkabpils Lukoilā tīrī glīts zaļš sedans manīts, tieši no moikas izbrauca ārā.. Pats tankojos.![]()
p.s. Skatoties dienas snapshotus, laikam bija lietotājs "Lawwr".Auto dzīvē ir vnk
.

Tourings gan, bet īsti jau melns nav, violets toņmaiņas..Lawwr rakstīja:nu re, acis ir visur, nesanāca aizbraukt uz jpili nepamanītam!Deiko rakstīja:Šodien Jēkabpils Lukoilā tīrī glīts zaļš sedans manīts, tieši no moikas izbrauca ārā.. Pats tankojos.![]()
p.s. Skatoties dienas snapshotus, laikam bija lietotājs "Lawwr".
melns tourings, jā? kā tu pildījies? mēs uz kādiem 20eur uzpildījām, un tad uzkārās tanks, jo dēļ e36 bākas, tanks domā, ka bāka pilna, un visu laiku slēdzas ārā.![]()

Lai nav offtopic, šodien Jelgavā, Pasta un Raiņa ielas krustā novērots KV_ kompots ar hoodbra.. Sterils gan.

hancels rakstīja:Dzeltenais kompakts Limbažnieks, nav forumā reģistrējies!raudzha rakstīja:Saulkrastos redzēts mēra kabris , dzeltens kompots ar tirkīza krāsas bbs diskiem, nenormāli smuks.
Ir gan reģistrējies

tiko Ķekavā kabrio ar koši ziliem uguņiem, pat saulenēm cauri spieda. 

zils kompakts @ jūrmalas gave 

Ir tāda shtelle!reinissp rakstīja:Tumšs sedans ar foruma uzlīmēm logos un močno izpūtēja bunduli.
Neesmu ticis pie pacelaja lai parmetinatu to bunduli!;)

The Money Team tikko uz dārzciema ielas. Sēdēju blakus aizmugurē iekš čoma 316 

Why not? Mēs no jūras jau mērenā kosmosā triecam atpakaļ
tāpat tak poh 

no rīta hapo samāts, bet tiiko marux uz artilerijas ielas noparkots.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Beidzot pamodos.kirurgs_uw rakstīja:Vakar Madonā pie rimīša redzēts e36 calipso sarkans, izskatījās labi. Kādam no šejienes? Power nakļenes bija

Drošvien mans bija. Ar powera uzlīmēm pie manis atnāca, neesmu vēl noplēsis.

sveiciens arī tevkas_es_esmu rakstīja:zils kompakts @ jūrmalas gave

Jelgavā 15:40 pie nestes pasveicināts jurik89, nezinu vai atpazini jo biju pie e38 stūres 

Blonda kur aizmugurējie diski pazuda? [emoji1]

riepas uz tiem diskiem beidzāsHazard rakstīja:Blonda kur aizmugurējie diski pazuda? [emoji1]

kur jau redzēji?

Tur kur es dzīvoju. Ezeramalas ielā [emoji1]

Netālu no Raganas samāja tumšs kabris , pats biju diezgan noputējis 

Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē

darbsPacha rakstīja:aycaramba rakstīja:uz chiekurkalna 3. shkjerslinijas burnouta peedas un turpat pagalmaa arii pachas aparaats![]()
+ stella ar krutiem diskiem pie minskas![]()
Heh, jā.. gadījās
Ko Tu čiekurkalnā?

Vakar pa ceļam no jūras manīts Meeris. Smuks krabis blin... :)
Auto aplīmēšana - 2779 5009
http://www.aareklama.lv/
http://www.aareklama.lv/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 222
- 223
- 224
- 225