Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- …
- 679
- chevron_right

No kurienes esi, ka biji Bēnes galā? :)GunChijs rakstīja:Jelgavā tas smukais zilais sedans manīts ap 23:10 netālu pirms tilta nogriežoties pa kreisi, lietotāja niks kautkā no galvas izkritis
Un pa ceļam, nedaudz vēlāk pirms Bēnes pagāju garām tumšam kabrim
StikluMeistars.lv
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”
Suņa monologs: “Kad es uztraucos, es svīstu. Kad es svīstu, es smirdu. Kad es smirdu, mani mazgā. Kad mani mazgā, es uztraucos…”

blondaaa rakstīja:Hazards Balvos netālu no manas mājas ,riktīg dzerevjanskajā mersī iesēdies un blenza kā 5 eiro parādā būtu![]()

Uz Mūkusalas ielas tas biju es. Ļoti patika Tavs auto, skaists!Shreks rakstīja:Pa dienu redzēta Podziņa pie Apes - kas ar pr.bamperi noticis?!
Vakarā uz mūkusalas ielas samāta zila kūtiņa

Man tā arī likās, ka Tu, bet negribēju sajaukt ar Beerzins auto :) Tavējais ļooooti sterils izskatās 

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go
Mazliet aiz Auces ir ģerevņa - Vadaksteessential rakstīja:No kurienes esi, ka biji Bēnes galā? :)GunChijs rakstīja:Jelgavā tas smukais zilais sedans manīts ap 23:10 netālu pirms tilta nogriežoties pa kreisi, lietotāja niks kautkā no galvas izkritis
Un pa ceļam, nedaudz vēlāk pirms Bēnes pagāju garām tumšam kabrim

Skaidrs. Es pats esmu Bēninieks 

StikluMeistars.lv

melna kupeja ar bronzas krāsas rondeliem pie NBS mežaparkā?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Erdas kungs pirms 40min pie Buļļu apļa. 

Nu ok ok. 20 eirasblondaaa rakstīja:ko tik daudz a?Hazard rakstīja:Nu tak arī esi parādā. Tik ne 5 a 10 eirikus [emoji1]blondaaa rakstīja:Hazards Balvos netālu no manas mājas ,riktīg dzerevjanskajā mersī iesēdies un blenza kā 5 eiro parādā būtu![]()

Finksa k-gs ar savu slow as low tur pat!Finks rakstīja:Erdas kungs pirms 40min pie Buļļu apļa.

Erda shodien uz akmens tilta

DogMa un Uldis_R satikti uz Valdeķu ielas 

m50b25 + getrag s6s 420g + 3.73 lsd = way to go

Pats patreiz braukāju ar "ķieģeli" (X-Trail)Ridlihs rakstīja:Uzpīpināju no M6..... tas ir no kabluka gribēju rakstītar ko tad Tu pats mauc?

Nākamās nedēļas beigās mainīšos ar meiču ar autiņiem

Pat bagāžniekā mani neņem. Mana meiča tagad moka manu kūtiņuA_C rakstīja:AstēAsnāts rakstīja:O ble.. kur tu biji?
Bij jāapciemo Elux.
Redzēts korsas vāgens pie AM furnituras bet pats laikam bij sasiets un iemests bagāžniekā

Jau otro dienu dažādās vietās redzu melnu e36 kabrioletu ar ieslēgtu dziesmu I'm a Scatman. Laikam ļoti patīk tā dziesma, ka vislaik klausās 

Nav ne vainas dziesmai 

1. Tumša kupeja ar sarkanām acím centrā korķí,
2. Podziņa Juglā
3. Melns sedans buļļu apļa tuvumā, pieņemu ka erda
2. Podziņa Juglā
3. Melns sedans buļļu apļa tuvumā, pieņemu ka erda

Hazards cītīgi pārsniegdams ātrumu Balvos 

Tas tā tik likās tev, jo "stāvēji" uz vietasblondaaa rakstīja:Hazards cītīgi pārsniegdams ātrumu Balvos

Erda uz Krastenes satikts 

Ch ap 17 pirms Ulmaņa pārvada, ar balto e30.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- …
- 679