e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- …
- 62
- chevron_right
Uz galvenām ielām tik sāls kaisīts...Piebalgas,Gaujas iela,,centrs....man līgatnes iela augšā šausmas
jaa, pabaudiju jau arii, ledus nerullee, sniegs tikai rulle vai sauss asfalts
rit no rita ar smago buus "jautri", bet nu ganjau ka lielas sosejas buus sasaalijushi kartigi
rit no rita ar smago buus "jautri", bet nu ganjau ka lielas sosejas buus sasaalijushi kartigi
jaaa redzēju braucu garāmMad Matizz rakstīja:Nenormāli slīd.....pirms stundas divi vieglie Vintergravā metāla bordu sabučoja
Uzmanās mazākas nozīmes ielas vienā ledū
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
ja jau līgatnes ielas apkaimē dzīvo, tad jau esam gandrīz kaimiņi.Mad Matizz rakstīja:Uz galvenām ielām tik sāls kaisīts...Piebalgas,Gaujas iela,,centrs....man līgatnes iela augšā šausmas
Man te šad tad pa ielu braukā sarkankapatains sadans....un coupe HL-XXXX
Es šodien gandrīz tas sētas pie auto ostas nonesu knapi knapi sagāja man
Matissc jau redzēja kādas man ziemas riepas
Matissc jau redzēja kādas man ziemas riepas
Sarkanvāku sedans man. līgatnes ielā mitinies?Mad Matizz rakstīja:Man te šad tad pa ielu braukā sarkankapatains sadans....un coupe HL-XXXX
Marijas iela....starp līgatnes ielu un Lauku ielu
Gan jau te tai krajā ir kāds Uģis ...personīgi nezinu.....
pirts??
kādam nemētājas miglas, bagažnieka paklājs vai vidus konsole bez kasešu holdera vai hu****.... gribās izskatu savest ciešamu... pretī varu dot savas zināšanas, roku darbu vai "kompāniju"... diemžēl maksāt nevaru... ziema bļ*...
kādam nemētājas miglas, bagažnieka paklājs vai vidus konsole bez kasešu holdera vai hu****.... gribās izskatu savest ciešamu... pretī varu dot savas zināšanas, roku darbu vai "kompāniju"... diemžēl maksāt nevaru... ziema bļ*...
Pēdējais labojis ROYALTY - 02 Feb 2014, 22:07, kopā labots 1 reizi.
katra ziņā esmu bijis personīgi ciemosMad Matizz rakstīja:Gan jau te tai krajā ir kāds Uģis ...personīgi nezinu.....
Mājā kur dzīvoju...ar ir pirtiņa pagrabā!!!ROYALTY rakstīja:pirts??
Ir ir ceļi labi slideni... tikko apm 3h slidinājos pa Cēsīm, līdz policija sāka vaktēt... bet nu paļubom tieši beņa sāka beigties
Studentam degvielas lampiņa ir nevis brīdinājums, bet dekors panelī
Man ir vidus konsole tāda kkāda paplika un noputējusi no kupejas.(man liekas ka no kupejas)ROYALTY rakstīja:pirts??
Arī ap to laiku mazliet paslīdēju, bik pa traku pa ledu, baigās milenes visurpalsed rakstīja:Ir ir ceļi labi slideni... tikko apm 3h slidinājos pa Cēsīm, līdz policija sāka vaktēt... bet nu paļubom tieši beņa sāka beigties
maximā xx baigais spogolis,ielikām ar sānu bordā tur ir laba slidotava
Kā mans vectēvs teica-''garas rokas,garš pim***''
Vaig tādus nopietnus zāģus un tad jau nejustu
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 22
- 23
- 24
- 25