Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- …
- 679
- chevron_right

nu ap 20:30 itka redzeta Balcera kupeja, bet pie stures atkal likas ka sezh AgnisB ja pareizi uzrakstiju, ta vispar var but?
brauca gar Alfu uz Juglas pusi...
ka ari neilgi pirms tam tieshi pa celjam pie Bikerniekiem tika apdzita Regnara Drifta kuuts

ka ari neilgi pirms tam tieshi pa celjam pie Bikerniekiem tika apdzita Regnara Drifta kuuts

Lai arī cik bieži vizinātos ar Balcera kupeju, kamēr viņš atkal ir pālī
, tomēr šoreiz nebija tā 

Vakar pie prizmas imantā pelēka kūtiņa ar atvērtu bagūzi 

Kurā mirklī?Inutak rakstīja:Šodien alfā redzēts pacha

Vakardien Jelgavā, vakara pusē, pie ledus halles - no sākuma "pakota" sudrabota kupeja ar sarkanu haubi, un vēlāk tumši zila [īsti nesapratu, jo spēlējot voļļuku acis pilnas ar smiltīm un tāā saule] kūtiņa GP-...
Plus vēl velkoties uz māju pusi, pie Statoil, redzēta balta kupeja ar e36.lv uzlīmi, brauca aiz kkādiem "bagijkvadraciklkrustojumiem" 
Ā, un vēl ap kkādiem 00:30, pie Balerija sarkans sedans, pilns ar čaļiem, tā konkrēti noskatījās..

Ā, un vēl ap kkādiem 00:30, pie Balerija sarkans sedans, pilns ar čaļiem, tā konkrēti noskatījās..

kompots rakstīja:uz visvalža iela, apmeram pie fakultātes, pelīte vai matias?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Es tur stāvu katru dienu ar pelites auto!

Es tik redzeju Tevi izejot no Alfas,slinkums bija uzbļaut čauPacha rakstīja:Kurā mirklī?Inutak rakstīja:Šodien alfā redzēts pachaNemanīju pazīstamas sejas :(

Pirms plkst.14:00 uz tēriņu ielas riktīgi pelēks sedans ar nummura sākumu vn****

Vajadzēja mest ar somiņu pa galvu, Patrikam vairs ķiveres nav, tā ka būtu pamanījisInutak rakstīja:Es tik redzeju Tevi izejot no Alfas,slinkums bija uzbļaut čauPacha rakstīja:Kurā mirklī?Inutak rakstīja:Šodien alfā redzēts pachaNemanīju pazīstamas sejas :(

šitas labs

Paldies par dīlu Klaviņam.
Jāpapriecājas zem pacēlāja

A_C rakstīja:Paldies par dīlu Klaviņam.

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Kurā mirklī?

Es tik redzeju Tevi izejot no Alfas,slinkums bija uzbļaut čau

Vajadzēja mest ar somiņu pa galvu, Patrikam vairs ķiveres nav, tā ka būtu pamanījis

Tur izskatās,ka ķivere aug atpakaļ

Lai nav offtopic -Rapakivi mašīna vakar ierastajā vietā.

Blondas auto kā parasti savā vietā 

Ridlihs(sasveicināts) un Podzinja(redzēta pildam gāzi) tad abi saziimeeti Ogre pie Daugas ..

Manīts Ridlihs Ogrē. Vismaz tā uz stikla bija rakstīts 

Shodien par dominas tiltu pabraukts kopa ar zalju sedanu ar uzlimeem
ar kompatu pa brugji

jaa man jau likas ka Podzinas bembis tas bija pie Daugas Ogre tagad vakarpuse, ka ari atkal Linda ar savu FF-1910 tajpat laika brauca pa priekshu 

Jap....uzmetu ar tālajiem pretīAikidoka rakstīja:Ridlihs(sasveicināts) un Podzinja(redzēta pildam gāzi) tad abi saziimeeti Ogre pie Daugas ..

tomaats rakstīja:Manīts Ridlihs Ogrē. Vismaz tā uz stikla bija rakstīts

Pa Tallinas štrāsi zibinot uzpīpināts benzīntankā stāvošam krāsainam e36 ar oranžiem diskiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- …
- 679