Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- …
- 679
- chevron_right

Andžiņja rakstīja:.. Vakar ap pus5 redzēts - TheAsTy ejot prom no Vecāķu pludmales.. Es gāju uz !

As real as it gets

es zinu, neiet signals uz aizmuguri, japarbauda kontaktus pie bremzesanas pedala-HAPO- rakstīja:japLomax rakstīja:pirms kadam 40 minutem sasveicinajamies ar HAPOparbaudi lampas aizmuguree..skiet stopniks nedeg,un gabariti

Tikko pa ģertrūdes ielu no čaka ielas puses nobrauca melns e 36 ar uzlīmēm viss ko pamaniju (dzirdēju) bija ļoti jaudīga mūzikas sistēma. Kurš? 

Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.

Ap 17.30 iespējams redzēts Sabrinchix pie Valdemāra Rimi. Es gan nesasveicināju... nokautrējos. Braucu vēl kādu gabaliņu aiz viņas. Un man nav arī uzlīmes. Vakar viens atpakaļgaitā salauza priekšējo bamperi un salieca resti, tāpēc tagad braukāju ar izņemtām nāsīm...

Manīts baumanis šķibē. :))

Šodien redzēta čupa e36 ceļā Rīga-Valmiera-Riga pat viens smuks kabris netālu no valmieras centra.
- ikey07

Darzciema banda redzēta runājam 

Pirms 20min ToTo manīts Kauguru rimi stāvvietā
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2

Pirms 30min samāta Sabīne poligonā - 333. Smuks aparāts un laba saimniece. 

mans džips pie bērziņa kūts. 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

vakar (aizvakar(piektdien))
ap 16.00 sasveicināts zils sedans HL-6311 pie iebraukšanas Jūrmalā, pēc tam vakarā pabūts plazā, satikti daudzi, bij prieks iepazīties
p.s. vēlāk "jautrs" brauciens mājās, jo turpat pie plazas izbeidzās aizmugurējā amortiņa augšējais atbalsts un visu ceļu līdz mājām amortiņš mēģināja iekļūt bagažniekā

p.s. vēlāk "jautrs" brauciens mājās, jo turpat pie plazas izbeidzās aizmugurējā amortiņa augšējais atbalsts un visu ceļu līdz mājām amortiņš mēģināja iekļūt bagažniekā

Jā bija tāda lieta, izbraucu vecās Teķa takasmatissc rakstīja:varetu buut, ka Emzī vakar pa Priekuļiem braukaajaas?
ja jaa, tad braucu Tev pretii gar topu uz mocha pakalejaa benkja

Nebij jau tik traki, jokus saprotam,Agnis rakstīja:Cerams ka jelgavnieki, klausoties mūsu padebīlajās sarunās & prikolos, tikai mazliet padomāja ka te visiem bišķi smadzenes ir pārkarsušas![]()
![]()
![]()
![]()

Pacha compats Ropažos, bērzu ielā stāvam pie mājas! Kaimiņos moš esi pārvācies? 

Rapakivi rakstīja:Nierēm rāmis izskatās kā uzkačāts ar botoksu.

Pelēkā kupeja JC - 443 Cēsu centra! Kāds no sejienes?

Pirms brītiņa Ozolniekos ar e36 uzlīmēm HS 8616
- ikey07

Vakar Liepaja Redzets

Pipec,es redzēju ka kkas pieparkojās klāt ar e36 un cītīgi pēta kko bet tevi tā arī neatpazinu..green garage rakstīja:mans džips pie bērziņa kūts.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- …
- 679