5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 287
- chevron_right
A kas ta šodien būs vispār?
ganjav kaads buus
ko var gribeet visi nobijusies no piekdienas 13 datums tapec mekle atrunas
ko var gribeet visi nobijusies no piekdienas 13 datums tapec mekle atrunas
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Nu šito tekstiņu no tevis pārāk bieži dzirdam!KLAVINS rakstīja:laikam sodien nebusu
Es būšu! Un pat uz tiem 19iem vRU tikt, javien vēl kāds būszeltinsh rakstīja:A kas ta šodien būs vispār?
nu sodien neko dariit taa sanaak, kaut ka ne parak labi jutos sodienkorsa rakstīja:Nu šito tekstiņu no tevis pārāk bieži dzirdam!KLAVINS rakstīja:laikam sodien nebusu
Labas cenas.
Labas cenas.
Kas Tev Klavin ir ?
ta nezinu pats, no pasa rita jutos ta ka kads nakti butu mani atsitis
Labas cenas.
Labas cenas.
Pēc prezentācijas pa taisno uz Plazu!Podziņa rakstīja:Es arī netieku. man darbā prezentācija līdz 20:00
Gofmanam internets pieslēgts, ka te parādijies!?!Gofmans rakstīja:Es ar šodien laikam nebūšu
šodien otrs darbs visu pamaisa
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
hehehe Prezentācija beidzās diezgan ātrāk
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nu tad posies! :p Es jau tuliņ dodos ceļā!
Jā, es nebiju bijis visu ziemas sezonu, bet joprojām, šodien atbraucot, jutos kā vietējais!
Malači, papļāpāt un pasmiet varēja teju nepārtraukti!
Malači, papļāpāt un pasmiet varēja teju nepārtraukti!
Bija daudz automašīnu un cilvēku .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
Ar katru reizi primitīvāk tiek izklāstīts, kas un cik bija inDe Plaza!
Tur jau jāsauc palīgā, tas čalis, kurš kalendāru zin no glavas , lai iegaume visus .
Someone who knows fuck all about he's BMW.
+88Bubulis rakstīja:Tur jau jāsauc palīgā, tas čalis, kurš kalendāru zin no glavas , lai iegaume visus .
Labi labi! Sākumā papļāpāts ar Renio, Bubuli, beeSharpu, Hoodiju +1 un Edžu. Tad ieradās, sen neredzētais, Erda.beeSharp rakstīja:Ar katru reizi primitīvāk tiek izklāstīts, kas un cik bija inDe Plaza!
Tad kad jau bijām kuplākā skaitā, tad papļāpāšana pārvērtās par citu aprunāšanu
Vēlāk pievienojās 328 (ja pareizi atceros), Zeltinsh, Armis9 un vēl daži cilvēki, kurus neatceros kā sauca Sorry, ja kādu nenosaucu-palabojiet ja tā!
Un kā parasti-liela deva D vitamīna smieklu veidā uzņemts.
Pēdējais labojis korsa - 14 Apr 2012, 14:19, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 287