3er.lv Liepāja
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- …
- 99
- chevron_right
Divi varianti, vai nu e36 un maucam uz Rigu, vai mes un maucam kaut kur tepat Kurzemes pusee:)
Sent from my HUAWEI P6-U06
A kā bija pagājušogad?
Visi jau uz Rigu mauc, tur grandiozais pasaciens:super:
nu runājot par meeting tiek plānots pasāciens ap marta otru pusi, ar sākumā slēgtu teritrij, uzlīmes, pirts, Video filmēšāna un vēl šis tas, bet tas vis vēlāk, turpinājums sekos :) bet tagad, tiekamies ielās :)
SMOKE TIRES NOT DRUGS
Ik pa laikam iepostošu to ka 17. maijā vajadzētu savākties tiem, kas brauks uz sezonas atklāšanu un vēlams vismaz kādam atsaukties, kurš ir ar mani vienās domās.
Varētu teikt ka pagaidām ir 1(mans)+2 e36.
Varētu teikt ka pagaidām ir 1(mans)+2 e36.
quattro ist für sissies
Es labprāt pievienotos, bet to vai tikšu zināšu pēdējā brīdī.
domajams ka būs jāizskrien
Kāds zin, cik Liepājā neredzīgajos maksā par disku smilšošana+krāsošana? Domājams, ka tā būs lētākā vieta.
Pie Vegas bija 40Ls. Tur varbūt 35?
40ls par disku?
Man teica kaut kādi 10ls, bet gribēju pārliecināties, vai kāds vel vedis ir.
Man teica kaut kādi 10ls, bet gribēju pārliecināties, vai kāds vel vedis ir.
Par visiem 4
Ā, es jau domāju, bet tas skan labi, varbut labak pats nečakarēšos un aizvedīšu
Tas vecis ir baigi lāga čalis, ved. Ātri dara.
Nechakarejies gan... es aizvakar pabeidzu krasas nonjemsanu no diskiem ar krasas nonjemeju un otreiz nekad to nedarishu vairs! labak bik samaksat un aizvest nostruklot!!
Es divus diskus ari nonjemu no krasas kadus 75%, dirsaaaa:D
Man gan izdevas pilnig nonjemt krasu, bet tas bija looooti ilgs un pacietigs darbs!to var darit, ja nav jasteidzas un , lai vienmer, kad nav ko darit var iziet garazha un padarboties!Wildutch rakstīja:Es divus diskus ari nonjemu no krasas kadus 75%, dirsaaaa:D
Koncerts šovakar LOC`ā bija vnk mega Sound poets močīja super. Prieks, ka ir vēl grupas, kas raksta foršu mūziku. Tikai biju pārsteigts, ka Ivo tik 3 dziesmas nodziedāja, nesapratu joku galīgi.
Kadam nav krusti?
uzraksti lietotajam Kex ! vinsh kadu bridi atpakal tirgoja!Wildutch rakstīja:Kadam nav krusti?
Ar vinu vairs nekada biznesa
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 23
- 24
- 25