Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- …
- 679
- chevron_right

Nizars rakstīja:Satikts Ridlihs

p.s.
ar krabi sasveicinājāmies Ķeguma hesā, es nezinu niku vai arī neatpazinu, pēdējā sekundē pamanīju.
Un liekas, ka churchill apdzina mani Lāčplēsī aiz bibliotēkas.
Nu es ar riteni biju, tāpēc protams apdzina

Vēl pa piektdienu sestdienu Vecrīgā zaļa kupeja ar stayle 5 un divas žurkas , vienai bamperi nebija vai kas tur, un zili diski liekas bija. Maxima rajonā tas viss aptuveni Vecrīgā.
Uz Pernavas ielasw vel pa dienu melna žurka ar stikerbombu uz kapota un šoferi ar ziemas cepuri galvā

Pamanīju, tpt braukājos, dedzinu dīzeli, domāju par dzīvo.Ridlihs rakstīja:Nizars rakstīja:Satikts Ridlihs
Nu es ar riteni biju, tāpēc protams apdzina![]()
kad satiekamies lielvārdieši - šasļik bašļik un tā?

Dzirdot labu skaņu nākam pār tiltu roka pati pastiepās.

Ridlihs rakstīja:Nizars rakstīja:Satikts Ridlihs![]()
p.s.
ar krabi sasveicinājāmies Ķeguma hesā, es nezinu niku vai arī neatpazinu, pēdējā sekundē pamanīju. :

Šodien atvilkts no Ikšķiles līdz Ogrei ar kautko zilu , neatceros kupeja vai sedans, neredzēju vai bija uzlīmes , jo pirms viņu ieraudzīju , lēnām dzudžināju pa štrāsi
. Un vēl Ogres Statoil redzēta melna kupeja ar baltiem borbetiem un uzlīmēm , iekšā iekāpa tāds baigais tēvainis 

99% ka Cipruss, drošvien atkal bija ciemos pie Ogres precētajām vai netīrajāmtomaats rakstīja: Un vēl Ogres Statoil redzēta melna kupeja ar baltiem borbetiem un uzlīmēm , iekšā iekāpa tāds baigais tēvainis

es bieži vakaros vecaja stadionā, nāc pievienojiesChurchill rakstīja:Pamanīju, tpt braukājos, dedzinu dīzeli, domāju par dzīvo.Ridlihs rakstīja:Nizars rakstīja:Satikts Ridlihs
Nu es ar riteni biju, tāpēc protams apdzina![]()
kad satiekamies lielvārdieši - šasļik bašļik un tā?

p.s.
uz sašļiktusu ar nebembi būšu

āāā, Tu tas bijiA_C rakstīja:Dzirdot labu skaņu nākam pār tiltu roka pati pastiepās.![]()
Ridlihs rakstīja:Nizars rakstīja:Satikts Ridlihs![]()
p.s.
ar krabi sasveicinājāmies Ķeguma hesā, es nezinu niku vai arī neatpazinu, pēdējā sekundē pamanīju. :

izklausās pēc ciprusssatomaats rakstīja:Šodien atvilkts no Ikšķiles līdz Ogrei ar kautko zilu , neatceros kupeja vai sedans, neredzēju vai bija uzlīmes , jo pirms viņu ieraudzīju , lēnām dzudžināju pa štrāsi. Un vēl Ogres Statoil redzēta melna kupeja ar baltiem borbetiem un uzlīmēm , iekšā iekāpa tāds baigais tēvainis

būu braucis tikpat ātri pa trasi kā šeit klabini taustiņusAgnis rakstīja:99% ka Cipruss, drošvien atkal bija ciemos pie Ogres precētajām vai netīrajāmtomaats rakstīja: Un vēl Ogres Statoil redzēta melna kupeja ar baltiem borbetiem un uzlīmēm , iekšā iekāpa tāds baigais tēvainis

Pie videnes? Give me a call, tev mans nr. ir.Ridlihs rakstīja:
es bieži vakaros vecaja stadionā, nāc pievienojies![]()

nē, nē, tas aiz Lāčplēša kur pievilkšanās stieņi. Tur parasti neviena nav un var bez emocijām pēdējos km skriet kaut vaidot un šķoboties
nr. nav , atsūti uz PM

nr. nav , atsūti uz PM
tomaats rakstīja:Šodien atvilkts no Ikšķiles līdz Ogrei ar kautko zilu , neatceros kupeja vai sedans, neredzēju vai bija uzlīmes , jo pirms viņu ieraudzīju , lēnām dzudžināju pa štrāsi. Un vēl Ogres Statoil redzēta melna kupeja ar baltiem borbetiem un uzlīmēm , iekšā iekāpa tāds baigais tēvainis
Vainigs
ar kompatu pa brugji

Es vispār pa trasi nebraucuRidlihs rakstīja:būu braucis tikpat ātri pa trasi kā šeit klabini taustiņusAgnis rakstīja:99% ka Cipruss, drošvien atkal bija ciemos pie Ogres precētajām vai netīrajāmtomaats rakstīja: Un vēl Ogres Statoil redzēta melna kupeja ar baltiem borbetiem un uzlīmēm , iekšā iekāpa tāds baigais tēvainis

.. Šodien 15:00 redzēts melns sedans ar nakļeikām Piņķos pie Babītes vidusskolas ! 

6dien nakti, vai ari tas jau bija rits isti neatceros, Lielvardes pilsetas svetkos tika satikts AlpineLV, kursh jau aizmirsis mani un domaja ka redz mani pirmo reizi
(ja pareizi atceros)
sorry ka biju galiga kjemaaa

sorry ka biju galiga kjemaaa

līdz līkumam Tu toč braucAgnis rakstīja:Ridlihs rakstīja:Es vispār pa trasi nebraucuAgnis rakstīja:
būu braucis tikpat ātri pa trasi kā šeit klabini taustiņus

Kuru nesen sasveicināju ķengaragā uz prūšu ielas. Pēdējā brīdī pamaniju.

Gadījumā tu nebija tas kurš no rīta juglā mazgāji savu auto?? ja biji,tad es tas ar zilo touringuLaurix rakstīja:Jūū!Nevarēja nedzirdēt!
![]()
Šodien manīti daudzi e36tie! Un Pod LSD kabriks ar samāts no rīta uz Brīvībenes, bet laikam neredzēja, jo cītīgi pa mobīlo pļāpāja! Izskatijās interesantsKatrā ziņā uzmanību pievērsa!

Biju, biju! Veca galva, jau aizmirsu!
Prieks iepazīties! 

Beautiful Mechanical Wonder

Ritvar ko tik mierīgi pabrauci garam smilsu laukumam?
Cesis ielas slapjas tak

Cesis ielas slapjas tak

Saulkrastos gar statoilu melna kupeja , normāli stiepa , trolis arī pamatīgs
Kāds no šejienes? uz loga bij kaut kādas uzlīmes, pa gabalu nesaskatiju.

Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- …