Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- …
- 679
- chevron_right

Tiko maajas no darba braucot hapo uz liepajnieces redzeets aiz lozmetejkalna riigas virzienaa.

Erda,redzeju Tevi,nepaspeju piebraukt ar karu 

shodien Ogre, netalu no jaunogres dz. stacijas manits aikidoka, sedeju taja stock sudrabotaja kupeja ka pasazhieris :)
neko neredzuRVS rakstīja:Tiko maajas no darba braucot hapo uz liepajnieces redzeets aiz lozmetejkalna riigas virzienaa.

vakar vel man marupe kads samaja,un uz pernavas ielas ari!

neredzēsi, jo bijām ar e39-HAPO- rakstīja:neko neredzuRVS rakstīja:Tiko maajas no darba braucot hapo uz liepajnieces redzeets aiz lozmetejkalna riigas virzienaa.![]()

Tas kads biju es..-HAPO- rakstīja:neko neredzuRVS rakstīja:Tiko maajas no darba braucot hapo uz liepajnieces redzeets aiz lozmetejkalna riigas virzienaa.![]()

Uz tallinas ielas uzmirkšķināju tumši zilai kūtiņai ar uzlīmēm uz stikla priekšējā, bet īsti nenopētiju vairāk mašīnu lai atpazītu.
Kurš ?
Kurš ?
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.

uz pērnavas ielas manējais samājās ar Tavējo-HAPO- rakstīja:neko neredzuRVS rakstīja:Tiko maajas no darba braucot hapo uz liepajnieces redzeets aiz lozmetejkalna riigas virzienaa.![]()

Iespējams ka es,ja melni diski un balts uzraksts priekšējā loga apakšā...RennoK rakstīja:Uz tallinas ielas uzmirkšķināju tumši zilai kūtiņai ar uzlīmēm uz stikla priekšējā, bet īsti nenopētiju vairāk mašīnu lai atpazītu.
Kurš ?

Hapo bieži redzēts pie Māras dīķa, dzīvo tur?

.. Tikko pie Alejam melna kūtiņa ! 

Beerzins rakstīja:Iespējams ka es,ja melni diski un balts uzraksts priekšējā loga apakšā...RennoK rakstīja:Uz tallinas ielas uzmirkšķināju tumši zilai kūtiņai ar uzlīmēm uz stikla priekšējā, bet īsti nenopētiju vairāk mašīnu lai atpazītu.
Kurš ?
Jap tieši tā arī bija.

Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.

Ar kuru sasveicinos jau kuru reizi Jelgavā ar sudraba kūtiņu?
Tad tevi arī šodien redzēju pie Māras dīķa. Tavējā vēl riktīgi noskatījās :)hawk_lv rakstīja:Tas kads biju es..-HAPO- rakstīja:neko neredzuRVS rakstīja:Tiko maajas no darba braucot hapo uz liepajnieces redzeets aiz lozmetejkalna riigas virzienaa.![]()
Ķipa strādājuKristaaaaps rakstīja:Hapo bieži redzēts pie Māras dīķa, dzīvo tur?

Aizmirsu,ka vakar vēl Activity ar Jolcinu ar apciemoti 

pa čaka ielu karllo ar rolleri brauca 

GV-3823 nupat Melnsila un Ernestīnes krustā. Droši, ka manējo arī redzēji ceļa malā

sodien vairaki redzeti, dzeltens kompots netalu no dominas, pec tam sasveicinata tumsa kupeja vienibas gatve ap 14:xx
pec tam staveju pie lukoila kas ir netalu no kurbada ielas, vairaki brauca un skatijas, nezinaju ko sveicinat ko ne
pec tam staveju pie lukoila kas ir netalu no kurbada ielas, vairaki brauca un skatijas, nezinaju ko sveicinat ko ne

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- …
- 679