5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- …
- 287
- chevron_right

Rita sabrauciens ka parasti pulkstens 19.00,mukusalas Neste (aplī kas pie Rigas Plazas), ja laikapstakli nelutinas, parbrauksim uz Riga plaza 1. Stavu( sakara ar to ka nevaram visi uzbraukt augšējos stāvos) ,ja kādi jautajumi drosi rakstat, zvanat man 25544468.
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Nu tad beidzot arī varētu pieripot vismaz iepazīties 

Krč, es arī varētu piebraukt. 

M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram

Labas cenas.
Labas cenas.

Varētu rīt piebraukt beidzot, iepazīties ar vietējo tusu, ja būs laiciņš! 

es pasēšu, palīdzēšu gatavot LAB2015 pasākuma teritoriju 

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
tagad kaut kur, kautkas notiek?

Vakardienas e36 sabrauciens - divi e65, divi e39, e90, e46 un laikam 3 e36 

Ne bija 4 e36 unversalis,compact,kupeja,sedansAgnis rakstīja:Vakardienas e36 sabrauciens - divi e65, divi e39, e90, e46 un laikam 3 e36

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

Rita sabrauciens ka parasti pulkstens 19.00,mukusalas Neste (aplī kas pie Rigas Plazas), ja laikapstakli nelutinas, parbrauksim uz Riga plaza 1. Stavu( sakara ar to ka nevaram visi uzbraukt augšējos stāvos) ,ja kādi jautajumi drosi rakstat, zvanat man 25544468.
Labas cenas.
Labas cenas.

Labas cenas.
Labas cenas.

Ļaudis, es tiešām nevēlos nevienu aizvainot un tā, bet tas taču ir vienkārši smieklīgi!KLAVINS rakstīja:Rita sabrauciens ka parasti pulkstens 19.00,mukusalas Neste (aplī kas pie Rigas Plazas), ja laikapstakli nelutinas, parbrauksim uz Riga plaza 1. Stavu( sakara ar to ka nevaram visi uzbraukt augšējos stāvos) ,ja kādi jautajumi drosi rakstat, zvanat man 25544468.

KLAVINS rakstīja: Riga plaza 1. Stavu( sakara ar to ka nevaram visi uzbraukt augšējos stāvos)

lol nau verc 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Vakar bija labs paliels sabrauciens 

Vairāk info par servisa pakalpojumiem un sporta klubu viewtopic.php?f=23&t=794 un
PM vai 2237[sešiviensseši]7
PM vai 2237[sešiviensseši]7
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252