E36 Sabraucieni Ogrē
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 43
- chevron_right
Sodien buutu piebraucis, bet jābrauckkur citur :/
tomeer plaani mainaas un varu pieripot :)
Man beidzās slimības lapa... Tā kā ja kāds būs, tad gan jau ar Nizaru kopā pieripotu...
Kāds būs?
Kāds būs?
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
ja kāds Tur būs tad cikos?
Karoche tā kā katru dienu te neienāku ! Tad ja jus tur vacaties vairak par 1 ....tad bliezat uz trubu un Aikidoka bus klat ja vares. Parasti vakaros tapatas braukajos rinki ! .......Jo es ienaku te un jau viss garam karoche bliezat uz trubu un bus +1 ....90 % gadijumu !
Pēdējais labojis Aikidoka - 07 Jūn 2014, 16:37, kopā labots 1 reizi.
Butu siltais laiks tad man ar varētu zvanīt.. bet takā nav silts līdz ar to no Rīgas negribas kratīties.. + nebūtu ar bembi.
Bet kādu 5dienu aizbraukšu ciemos.. sen Aikidoka nav satikts :)
Man bembis izjaukts, nav purna
Agris13 rakstīja:Butu siltais laiks tad man ar varētu zvanīt.. bet takā nav silts līdz ar to no Rīgas negribas kratīties.. + nebūtu ar bembi.
PRINCIPA JAA sen neesam redzejushies ! !
Braucu pec 5 min aptuveni slipet ielas Ja kadam velme uzvilkt kadu dumu (cigaretes) un pie reizes kadu mazu apliti bomi uz trub !
Satikts Nizars Aprunats Tehniskais bmw stavoklis No Aikidokas puses ieteikts nomainit zondi simptomi tieshi tadi pashi ka man ! Izslipets Kads likums un tagad kafija un gulet ! ...
paldies par tehnisko padomu
Varētu būt ka šodien ap 11:00 būšu zem selvera
Ja kāds vēlas tad rīt uz vakara pusi tiekamies zem selvera Ogrē
28244611 zz
28244611 zz
Šovakar Ogre?
Ja kāds vai kādam zināmi izīre dzīvokli (2 - 3 istabas, Avoti laikam nederēs ) vai māju Lielvārdē, tad PM lūdzu
Cik saprotu tad agris13 ar brandzu shodien vakara kkad ieradisies pie manis ciemos ta ka droshi lidz seveleram ari aizbrauks ja kadam velme ierasties pachatot bliezat Man vai agrim !
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 43