Ziemas prieku baudīšana darba dienās.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 93
- chevron_right
kur ta tevi paņēma?tomens1 rakstīja:Es uz kādiem 60 km h ielidoju, eeptttt
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Uz eizensteina ielas. Izdomaju palikt shkersam uz taisna celja. Diezvai kadreiz vel ta meginasu. numuru atrakaam,raamiitis beigts. Vismaz bus iemesls pasutit e36 rami.
man likaas, ka es aizlidoshu. Man pirmais taads bumsis
tur kur uz eizenshteina diezgan liela masa ar sniegu pa vidu? taa izsita tevi no pareizaas trajektorijas?
M.K.
Vajag braukt arpus Rigas.. superigi celji, patshoseja nav nokaisita kaa riga vi"sas ielas ja kads ripos kaut kur uz kekavas pusi, es te vel pusnakti ""alešos
Tikko tik attripoju majaas. Shonakt sliidi kur gribi visur chills :d forshi ka tik daudz cilveeki finala savacamies...
Hidrauliskās rokas bremzes, sporta stūres, stūres pārejas u.t.t
Dexters Drift Lab
http://sanel.lv/?l=1&c=1410
Dexters Drift Lab
http://sanel.lv/?l=1&c=1410
jā, vakar slīdēja labi
Izdomāju pakaļu panēsāt, sameta tā kā kaksi.kmartiiiini rakstīja:tur kur uz eizenshteina diezgan liela masa ar sniegu pa vidu? taa izsita tevi no pareizaas trajektorijas?
Bet nu, no kļūdām mācāmies
Šovakar ap 22iem es, kmartiiiini un vēl daži būsim pie Alfas, tā kā ja kādam nav ko darīt, droši var pievienoties.
Es ar piebraukšu apruanties (:
Mēs ar siiko arī pieskriesim
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
arī pieskriešu!!
Šovakar arī kāds alfā būs?
M52(MS41, MS41.x), M52tu(MS42), M54(MS43), S54(MSS54), N54(MSD80, MSD81), Stanalone(VEMS, Ecumaster, Maxxecu, Link, etc) regulēšana, EWS delete, etc, M52 & M52TU & M54, etc swap vadu savienoša - PM.
Instagram
Pēc 10iem piebrauksu!
šovakar nesanāk!!
Kads sodien brauc kkur slidinaties?
Būšu centrā. Laiks superīgs ^^ ja kāds kaut ko,un kaut kur,tad padod infu uz trubu 27475838 bite!
KAds sovakar kko daris?Varetu lidz alfai aizlaist?
DeDz iN CoOl
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …