e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 41
- chevron_right
Rīt apzvanīšu visus nepieciešamos cilvēkus un tad reģistrēšos
Par cik kupeja pagaidām stāv uz jautājuma zīmes un nav braucama, rīt braukšu skatīties vienu sedanu, bet diezvai paspēšu visu pārlikt...
Galvenais ir nemīzt
Edzy, ko blisinājies pie Kuršiem kad pamāju? Vispār pēdējā brīdī sapratu kas žurka manīta
Es jau domāju kurš tad nu ar LOLvo varēja man pamāt. Un tad iedomājos ka noteikti kāds no foruma.Alutinsh rakstīja:Edzy, ko blisinājies pie Kuršiem kad pamāju? Vispār pēdējā brīdī sapratu kas žurka manīta
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Kas tev tāds pa M burtu logā? Māci kādam braukt ja?
Tas lai visi redz ka man ///M paka!
Nē nē draudzene tiesības liek, par cik man jau 3+ tiesībām varu tēlot instruktoru! Tapēc, ja drīzumā redzat bruneti manai kūtij pie stūres nevajag apvainoties ja nesveicinās!
Nē nē draudzene tiesības liek, par cik man jau 3+ tiesībām varu tēlot instruktoru! Tapēc, ja drīzumā redzat bruneti manai kūtij pie stūres nevajag apvainoties ja nesveicinās!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Nav ko apvainoties Man šodien ar MB viens braucot meta ar roķeli es pamāju pretī, bet līdz šim brīdim nevaru saprast kurš tas bija
Es parasti pametu pretī un tad jau tiek izštukots kas tas bija par fruktu
Es parasti pametu pretī un tad jau tiek izštukots kas tas bija par fruktu
Alutiņš rīt piedalīsies?
Alutiņš, rīt pašaus vaļā Jāstartē divās klasēs, pa iepriekšējo reiz ar
Kāds no šejienes rītvakar rotē uz Talsiem?
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Gonka bij laba, drīzumā video būs. Paldies māriņam par sajūga cilindru
Jā, gonka tiešām izdevusies dalībnieku skaits šoreiz priecēja
Jūs jau arī ar trīs autiņiem bijātpipax rakstīja:Jā, gonka tiešām izdevusies dalībnieku skaits šoreiz priecēja
Bildes trāpijušās arī labas Tagad jātaisa tehnika un jātaisno rokas vien būs Tikai jāatrod zonde ... un kaut kā jāsakārto labi izpūtējs :raujam_ruciiti: :izputeja_vidusposms_pa_gaisiem:
Vajadzēs meklēt bundžu laikam normālāku un ar veselu tiltu šodien papētiju apakašu, slieksņi nedaudz gonkās uzsisti un kraukšķīgi Ritens ar vienā pusē šķībs labi Varētu metināt, ja vien būtu pie kā piemetināt
Nav tik traki pēc manām domām.Alutinsh rakstīja:Vajadzēs meklēt bundžu laikam normālāku un ar veselu tiltu šodien papētiju apakašu, slieksņi nedaudz gonkās uzsisti un kraukšķīgi Ritens ar vienā pusē šķībs labi Varētu metināt, ja vien būtu pie kā piemetināt
sliekši kā jau visiem sapujuši
Tas, ka ritneis šķībs tur jāpaskatās bukses un jasaregulē savērsums un sagāzums.
Drīzāk jāskatās kāpēc motors tik švaks..
Dzīvos redzēs, bākā bija ~30l kaut gan dačiks rādija zem 15l Opelī vismaz labāks rādītājs tagad Vēl domāšu kārtīgi, bāku negribu tik zemu un lielu, Domāju varētu pietikt kaut kādu uzbliezt lai salonā/bagažniekā ir. Bet vispirms jāsadabū pelēcītis (opelis) dziesmā normālā.
Es jau teicu, ka dačiks droši vien melo.Alutinsh rakstīja:Dzīvos redzēs, bākā bija ~30l kaut gan dačiks rādija zem 15l Opelī vismaz labāks rādītājs tagad Vēl domāšu kārtīgi, bāku negribu tik zemu un lielu, Domāju varētu pietikt kaut kādu uzbliezt lai salonā/bagažniekā ir. Bet vispirms jāsadabū pelēcītis (opelis) dziesmā normālā.
Kas tam kaišs?
Iespējams, ka viena puse aizdedzes bloks uz 3. cilindru nedod normālu dzirksteli. Ceru ka drīz uz diagnostiku tikšu. Noskaidros kas tam un tad manīs, ko ar bembi darīt.
Tagad tikai problēma būs treli dabūt, jo tas cilvēks kurš viņu man izīrēja aizgāja viņsaulē Pateicoties viņam, atsāku piedalīties gonkās...
Tagad tikai problēma būs treli dabūt, jo tas cilvēks kurš viņu man izīrēja aizgāja viņsaulē Pateicoties viņam, atsāku piedalīties gonkās...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- …
- 41