Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- …
- 679
- chevron_right

tfu, sedans nevis kupejaGinekologs rakstīja:Man nav uzlīmju.![]()
Slīpētājam tak ir sedans. Karoč jums nav ne jausmas, ko redzējāt

Kurš ar melnu sasēdinātu sedanu pirms stundas Saulkrastos centrā , stāvēja kopā ar sarūsējušo golfu ? arī redzēts katru dienu braucam gar manu māju Vidrižos. Interesē kāds sēdinājums. Ja var pa zeminieku ar tik zemu pabraukt 

Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē

Linda rakstīja:Ja nu gadijumā baltā kupeja ar enģeļiem, kas šovakar izbrauca no selvera stāvvietas ir šeit- nākamreiz, kad gandrīz iepirdīsi man sānā vai gandrīz nosķisi priekšu kā tam volvo dabūsi starp acīmvaru garantēt. Vienīgais, ko vēl gribēju pateikt, ceru, ka tajā mirklī kad iebrauci, jo par slīpēšanu to nevar nosaukt, pretējās joslas apmalē tā kārtīgi aplocīji diskus
![]()
It's all about the win
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām
bmwparadise - lietotas BMW rezerves daļas no Vācijas, par kosmosa cenām

Pabaukāts ar AndzaK_LV pa Cēsu ielām 

Melns sedans ar karodziņiem pie sagruvušās maximas, kurš tad bija? Dienvidu tilts tumša kupeja ar powera uzlīmēm uz treilera

Samāts uz skanstes ielas šis auto ar e36 club latvija uzlīmēm, bet tā kā nēsmu personīgi pazīstams tad atzīstas kurš tas bija? 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.

Tas ir mileniums 

Vakar Lielvārdē Ridlihs, šodien Inutak un sīkais

Kur ta Tu biji?

piefiksēju pat kā fočē mani!RennoK rakstīja:Samāts uz skanstes ielas šis auto ar e36 club latvija uzlīmēm, bet tā kā nēsmu personīgi pazīstams tad atzīstas kurš tas bija?

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

Tu man pretīm brauci, es uz Rīgu devos, pēc miglām atpazinu.Ridlihs rakstīja:Kur ta Tu biji?

Samidžināts HAPO Biķernieku mežos, un Būrns E36 ar tirkīziem dizskiem uz Krastenes, pie SKY :)

Es biju tas ar bruno kupeju.
Tu laikam biji tas, kurs staveja rinda uz mazgatuvi?

Maniju Tavu auto biķeros

nu laikam ka es tas bijuvitaly rakstīja:tikko sigulda manits zaļšs sedans ar sezonas atklašanas uzlimi

Uldis_R rakstīja:Es biju tas ar bruno kupeju.
Jūp- biju aizbraucis biku paspodrināties, a to pēc lauku ceļiem pēc sēnēm bija drausmīgs paskats

Un kur tad tu biji noslēpies ?:DRidlihs rakstīja:Maniju Tavu auto biķeros

ap 6 no rita redzeta zhurka dzeltens kapots , spoileris uz bagaznieka . sarkanie angel eye's / pipejot cigareti pateica ka vajag piepust riepu
nezinu kas tas bija
( pie stockmanna )

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260