5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- …
- 287
- chevron_right

Šoziem Sporta kompleksā 333 piedāvājam jaunu iespēju ikvienam drifta braucējam – treniņi 333 trasē kopā ar vienu no Latvijas labākajiem drifta meistariem Gvido Elksni. Pirmais treniņš Gvido Elkšņa vadībā jau šajā nedēļas nogalē 13.decembrī!
Treniņā laikā dalībniekiem tiks izstrādāti veicamie uzdevumi, kuru izpildi brauciena laikā individuāli pa rāciju komentēs Gvido Elksnis. Savukārt pēc treniņiem visiem dalībniekiem paredzēta treniņa laikā iegūto iemaņu demonstrācija.
Piedalīties var ikviens autobraucējs, gan bez priekšzināšanām, gan tie, kuri jau piedalās sacensībās.
Uz treniņu Sporta kompleksā 333 dalībniekiem jāierodas ar savu automašīnu, kas nav aprīkotas ar radžu riepām, jo pirmais treniņš norisināsies lielajā asfaltētajā trasē.
333 ziemas drifta treniņa dienas programma:
12:30 – Dalībnieku reģistrācijas un uzdevuma paziņošana
13:00 – Treniņš uzdevuma izpildei; braucieni tiek individuāli komentēti
14:00 – Sapulce
14:30 – Iemaņu demonstrācija (individuāli vai tandēmos – tiks precizēts uz vietas)
15:30 – Rezultātu paziņošana un apbalvošana
Tā kā treniņi paredzēti grupās līdz 30 cilvēkiem, aicinām savlaicīgi pieteikt savu dalību. Pieteikšanās treniņam līdz 12.decembrim pulksten 20.00, sūtot pieteikuma anketu uz [email protected] (iepriekš piesakoties dalības maksa vienai personai – 30EUR; piesakoties treniņa dienā, dalības maksa – 40 EUR. )
Treniņā laikā dalībniekiem tiks izstrādāti veicamie uzdevumi, kuru izpildi brauciena laikā individuāli pa rāciju komentēs Gvido Elksnis. Savukārt pēc treniņiem visiem dalībniekiem paredzēta treniņa laikā iegūto iemaņu demonstrācija.
Piedalīties var ikviens autobraucējs, gan bez priekšzināšanām, gan tie, kuri jau piedalās sacensībās.
Uz treniņu Sporta kompleksā 333 dalībniekiem jāierodas ar savu automašīnu, kas nav aprīkotas ar radžu riepām, jo pirmais treniņš norisināsies lielajā asfaltētajā trasē.
333 ziemas drifta treniņa dienas programma:
12:30 – Dalībnieku reģistrācijas un uzdevuma paziņošana
13:00 – Treniņš uzdevuma izpildei; braucieni tiek individuāli komentēti
14:00 – Sapulce
14:30 – Iemaņu demonstrācija (individuāli vai tandēmos – tiks precizēts uz vietas)
15:30 – Rezultātu paziņošana un apbalvošana
Tā kā treniņi paredzēti grupās līdz 30 cilvēkiem, aicinām savlaicīgi pieteikt savu dalību. Pieteikšanās treniņam līdz 12.decembrim pulksten 20.00, sūtot pieteikuma anketu uz [email protected] (iepriekš piesakoties dalības maksa vienai personai – 30EUR; piesakoties treniņa dienā, dalības maksa – 40 EUR. )
Life is a bitch but a beautiful one!

You, šovakar kautkas notiek?

hvz, es ar Kļaviņu dodam tusēt 

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Nu tak es ar jums līdzi 

Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401

Pa kluso domā aizšmaukt vecenēsAzbests rakstīja:hvz, es ar Kļaviņu dodam tusēt

Šodien labi sasnidzis, kāds kko ? gribas izlīst ielās

Kad atsākas "standarta" sabraucieni? 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

kad mazliet siltaaks buus
mazliet vel japaciesas 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Esmu jaunpienācējs e36 komūnā.
Patiešām gaidu siltāku, kad varēšu piebiedroties kādā kopistiskā izbraucienā, izkustinot jauniegūto bezjumtnieku. Bet pašlaik vēl jāpieliek roka, lai būtu pēc manas gaumes. :)
Patiešām gaidu siltāku, kad varēšu piebiedroties kādā kopistiskā izbraucienā, izkustinot jauniegūto bezjumtnieku. Bet pašlaik vēl jāpieliek roka, lai būtu pēc manas gaumes. :)

JaniVal rakstīja:Esmu jaunpienācējs e36 komūnā.
Nosacīti man tas pats, tik mans jumts nav aizbraucis, ir vietā!

Kad sāksies aktīvā (siltā) sezona tiks pateikts par jauno piektdienas spotu!
Gaidām info un siltās dienas!

Gaidām info un siltās dienas!

Davaj kkur pie Zoom, es varēšu kājām piestaigāt uz sabraucieniem! 

d[-_-]b

Azur? 

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!

Alfa? Elkor plaza?
Vienmēr alfas tajā zemākajā placī ir vietas, un plazā ar parasti ir vietas + abās var no guļošajiem izvairīties.

Vienmēr alfas tajā zemākajā placī ir vietas, un plazā ar parasti ir vietas + abās var no guļošajiem izvairīties.
Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Es ar par azuru!

es par Stabu ielu 89

A ko šodien notiek?
Vismaz kāds neoficiāls meetings būs?

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 259
- 260