5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- …
- 287
- chevron_right

Tad es podkaču ar tranvaju, jaatrada jauno Rīgas kruto pirkumu

Bija forši mazliet pasēdēt,parunāt, iekost vakariņaslaicaans rakstīja:Ar TurboYoda pieriposim!

Sveicināti visi,
Piektdienai jau rītā un tas nozīmē, ka sabrauciena diena, šoreiz pameiģinam T/c Domina augšējā stāvietā , zem atklātajām debesīm, tas tā lai būtu pārmaiņas un saprastu kur vairāk tautas piebrauc un kur ir intresantāk mums visiem. sākums 20.00
(varētu teikt ka 19.00, bet tapatas reti kurš laicīgi atbrauc
)
Piektdienai jau rītā un tas nozīmē, ka sabrauciena diena, šoreiz pameiģinam T/c Domina augšējā stāvietā , zem atklātajām debesīm, tas tā lai būtu pārmaiņas un saprastu kur vairāk tautas piebrauc un kur ir intresantāk mums visiem. sākums 20.00

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Jāmēģina tad arī šoreiz piebraukt beidzot un atrādīt savu ''E36 Allroad'' 

KLAVINS rakstīja:Sveicināti visi,
Piektdienai jau rītā un tas nozīmē, ka sabrauciena diena, šoreiz pameiģinam T/c Domina augšējā stāvietā , zem atklātajām debesīm, tas tā lai būtu pārmaiņas un saprastu kur vairāk tautas piebrauc un kur ir intresantāk mums visiem. sākums 20.00(varētu teikt ka 19.00, bet tapatas reti kurš laicīgi atbrauc
)
ūuu Kolumbs atklāja debesis

- ikey07

da labi, es neticu savām acīm, mīts man kaimiņosikey07 rakstīja:KLAVINS rakstīja:Sveicināti visi,
Piektdienai jau rītā un tas nozīmē, ka sabrauciena diena, šoreiz pameiģinam T/c Domina augšējā stāvietā , zem atklātajām debesīm, tas tā lai būtu pārmaiņas un saprastu kur vairāk tautas piebrauc un kur ir intresantāk mums visiem. sākums 20.00(varētu teikt ka 19.00, bet tapatas reti kurš laicīgi atbrauc
)
ūuu Kolumbs atklāja debesisgan jau ka būšu

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

tad jau pieņemu ka būsi tu arī ? 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

O šis jau skan labāk. Iespējams ka būšu 

kad rīt salikšu beidzot savējo, tad mēģināšu piebraukt ja vēl kaut kur tusēsiet 

Beidzot arī man tuvāk, tikai bēdīgi, ka rīt tikai ap to laiku sākšu taisīt savējo 

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

O Rajončiks. Ar varetu piepeldēt zem grāda 

Arī piekvēpšū 

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Ir kāds ,braucu ara no alfa

Nevienu neatradu dominaa, jumts vēl ir slegts, plaza arī klusa, pats esmu plaza atm
- ikey07

Wtf ,toc neviena :( kam šis stavu blakām 

Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- …
- 287