5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- …
- 287
- chevron_right

Es ātrumu nepārkāpju - braucu mūzikas ritmā..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..
Es pār sarkano nebraucu - cenšos paspēt pa dzelteno..
Es noteikumus nepārkāpju - visus līdz galam nemaz nezinu..

Nu nopietni ,man bija kauns ar savu grabuli braukt klāt 

Nu ko? šodien beidzot piektdiena
sabrauciena diena
tiekamies T/c Domina stāvietā, uz jumta , 20.00
ja kādi jautājumi , droši zvanat 25544468

ja kādi jautājumi , droši zvanat 25544468

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

O! Tas jau atkal te pat rajonā. Tad jau moš šodien jāpiebrauc 

Ja nu kādam gribas pasekot līdzi manam e36: viewtopic.php?f=249&t=4013

tikai pabrīdinu laicīgi, meklējiet melnu e46 unīti un citus Ne E36
un pa vidam kāds oraņdž mocis arī var ieblandīties 

Labas cenas.
Labas cenas.

Būšu ar 36.. Ut tu tu... 

Ja paspēšu pēc darba nomainīt stūres pastiprinātāju,tad piebraukšu. A to zb braukt bez

Gribi atkal atsevišķu e36 forumu? Ienāc e-36.lv
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.
Moderi un admini - varat nedzēst parakstu.

Piebraukšu arī 

Kas par desām? Ja jau e36 meets, tas vajag ar e36 braukt 
Vakar bijis ielavījies e46 meetā mazliet. Tur visi godīgi ar e46 bija. Pie tam padaudz mašīnas arī bija. A mēs te knapi savācamies dažas mašīnas

Vakar bijis ielavījies e46 meetā mazliet. Tur visi godīgi ar e46 bija. Pie tam padaudz mašīnas arī bija. A mēs te knapi savācamies dažas mašīnas

Nu reāli vairums , kas te uzturās un brauc ar e36 ir jau cilvëki kuriem ir svarīgākas lietas par 1nas cīgu pacinas nopīpëšanu pāris stundās , bet tanì pat laikā e46 jau ir tik bieža am , ka vemt gribās un pārsvarā brauc nedaudz virss 18gadiem. Kas tikko nokāpuši no rollerajaaniskal rakstīja:Kas par desām? Ja jau e36 meets, tas vajag ar e36 braukt

Man tieši otrādāk liekas, ka ar žurkām braukā visādi studenti un tā, bet ar e46 mazliet, teiksim tā, vecāki jaunieši 

Tā nav, vidējais no*istais e46 jau maksā gandrīz tikpat cik vidējais no*istais 6cyl e36. Un tagad arī tur parādās visādi krāsainie enģeļi, numuri sānā un cita #ASTARTERACING #STABO.lv atribūtika

Lēnā garā e46 ieņem e36 lomu
Drīz e36 būs kā e30.

fotogrāfijas tev, tavam auto un citu priekam!
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com
raksti PM vai zvani 25132468, cenas studentiem pieejamas
bildes apskatāmas - 500px.com / facebook.com

Kā ar šodienu, kāds vācas piemēram plazā? 

Nu ko - Piektdien ir klāt un tas nozīmē - sabraucienu diena , tikamies pulkstens 20.00 uz T/c Dominas jumta
ja kādi jautājumi , droši zvanat vai rakstat man 25544468
p.s kā orentējoši meklēt uz jumta E46 touring, melnu un iespējams kādu orandžu moci

ja kādi jautājumi , droši zvanat vai rakstat man 25544468
p.s kā orentējoši meklēt uz jumta E46 touring, melnu un iespējams kādu orandžu moci

Labas cenas.
Labas cenas.

P.s.s šodien būs iespēja sabrauciena laikā, pie liet. erda, iegūt sezonas atklāšanas uzlīmes 

Labas cenas.
Labas cenas.

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- …