Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- …
- 679
- chevron_right

Jap, melna kūts :)Dandijs rakstīja:ja netālu no Tukuma,tad eslaponis rakstīja:Sestdien uz Ventspils šosejas samāta kūts. Šejienietis?
Sent from my GT-I9300 using Tapatalkredzēju melnu kūti

Tikko hapo uz ieriķu ielas :)

Redzēju... uzmetu uzreiz pretī
labi tas dampis Tev izskatās.
P.s.
D
dogMan šodien pirms Motormuzeja uz Eizenšteina. Biški aizdomājos... pēdējā brīdī pamanīju.
p.p.s.
vakar pa nakti nospiegots zirdziņa auto ezermalas rajonā pie vienas mājas.

P.s.
D
dogMan šodien pirms Motormuzeja uz Eizenšteina. Biški aizdomājos... pēdējā brīdī pamanīju.
p.p.s.
Pēdējais labojis Ridlihs - 17 Sep 2014, 19:18, kopā labots 1 reizi.

vakar satikts naljanke un susurs 

Ridlih, arī biju aizdomājies, pēdējā brīdī likās kkas zināms 

Tāpēc arī pamanīju, jo tādā dīvainā trajektorijā līmējies no tā pagrieziena uz Eizenšteina..... pēc tam jau pamanīju, ka truba pie auss, saule acīs , viss čikā 

Pēdējais labojis Ridlihs - 17 Sep 2014, 21:42, kopā labots 1 reizi.

Dogma pie alfas stāvvietā stāvēja, nobraucu gar pašu purnu, kamēr tu aizgriezies uz otru pusi kaut ko pa telefonu vāvuļoji.. 

Vajadzeeja uzpiipinaat, izliistu aaraa papljaapat, tas nekas, ka nakts, esmu uz strjomaRidlihs rakstīja:Redzēju... uzmetu uzreiz pretīlabi tas dampis Tev izskatās.
P.s.
D
p.p.s.

Klibikis rakstīja:Dogma pie alfas stāvvietā stāvēja, nobraucu gar pašu purnu, kamēr tu aizgriezies uz otru pusi kaut ko pa telefonu vāvuļoji..

@ Zirdziņš
vajadzēja vienu pikseli savākt un doties pēc vienas paciņas
ok, nākamreiz 2x jāsaka nebūs, nez ko kaimiņi gan domās, bet whatever. es ar darba tačku lauzu riteņus āra pa to pagalmu maldoties, jādomā, cik ilgi Tu brauc iekšā un ārā 
vajadzēja vienu pikseli savākt un doties pēc vienas paciņas

Esmu pieshaavies, zinu savu trajektoriju pa to ceļu
Lai gan kaiminji zin kad es ierodos asfaltam skrāpēdamies 
AA skaidrs, atkal tas ielu braucējs...

AA skaidrs, atkal tas ielu braucējs...

Sestdien ap 18:30- 19:00 uz A9 netalu no Saldu Panācu E36 320 zilganākrāsā samirkšķināts un paskriet kopā pa šoseju. Tu no tejienes? JA jā tad PALDIES tev par zirnekli priekšējā Logā. 

Uz Valdemāra ielas slīdēju iekš Volgo un samāju čomu civic'ā, taču kāds iekš kabra laikam domāja, ka viņu un uzmeta īkšķi gaisā
no foruma?

no foruma?

Šodien laikam redzēju Dogma uz Salu tilta kamēr stāvēju sastrēgumā 

Ļoti iespējams 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 266
- 267
- 268