BMW Salacgrīva
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 49
- chevron_right
kas par frediem?:D Mēs būsim.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
UFO un Fredis būs?
var pielikt no lejas arīSKALINS rakstīja:Ir labs,bet kaut ko no lejas arī nevarēja pielikt klāt!!!!
Es zinu kuri būs, saraksts ir. tuvākajās dienās precizēsies un tad iemetīšu te, ja nu kāds ir piemirsis, ka viņam jābūt Sarēķināsim naudiņas. Es domāju, ka samaksāsim uz vietas bez kontu pārskaitījumu, jo tā summa nav necilvēcīga
Tad izbrauksim no Sgr visi kopā smukā kolonnā. Drošvien tad tiekamies visi Lukoil, goda aplis pa Sgr un tad jau Dreimanis pārņem vadību ar savu mazliet jaunāko aparātu kā mums un ved visus uz tusiņu. Ceļu tak zina cerams
Tad izbrauksim no Sgr visi kopā smukā kolonnā. Drošvien tad tiekamies visi Lukoil, goda aplis pa Sgr un tad jau Dreimanis pārņem vadību ar savu mazliet jaunāko aparātu kā mums un ved visus uz tusiņu. Ceļu tak zina cerams
tāpēc jau tā ir tāda stilīga nevis lēta no pirātkarogaGuncis rakstīja:Man mašīnai nav vietas kur tāādu uzlīmēt un neatbilst visiem auto kritērijjiem.Mironīšī močiem piedien.Ridlihs rakstīja:JO?
ok, tad last picture tā pat vnk for fun, tad tā kā tas skeletons nevisiem patīk, tad taisam citu variantu. var mest iekšā savas idejas, ja ir vēlēšanās brīvajā laikā paintot vai fotožopēt
bet šito arī varēs dabūt
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
skatos, ka jums te palēnām tāda atsevišķa kopiena veidojās no visas e36.lv kopējās masas!
Forši!
Forši!
Mums jau arī gribas saietus.Uz Rīgu tik bieži netiekam.
Sieviete ir sieviete. Organisms sarežģīts, mehānisms nav kontrolējams, rīcība - neparedzama.
sākās viss ar to, ka forumā atklājās daži no manas dzimtās vietas, ar kuriem skolā pat iets kopā. Un tagad interesanti likt visu bildi kopā un atpazīt vienam otru. Skolā pat nesveicinājāmies daži, bet redz kā intereses kopīgās saveda atkal kopā.erda rakstīja:skatos, ka jums te palēnām tāda atsevišķa kopiena veidojās no visas e36.lv kopējās masas!
Forši!
Un otrs kas ir, skumīgi, bet fakts, ka pēdējā laikā kopējā e36.lv masā ir pārāk daudz negāciju
Nu es taču sen jau Rīgā dzīvoju, bet man tas netraucē aktivēt pa Sgr, it īpaši tagad un pēc Jāņiem, kad pierādijās, ka tie 100 km nekāds šķērslīs nava, ja beigās ir forša kompānija un patīkams tusiņš. Tas varētu būt tieši piemērs tiem, kas čīkst, ka negrib klubā stāties un izbraukāt uz sabraucieniem dēļ attāluma.Guncis rakstīja:Mums jau arī gribas saietus.Uz Rīgu tik bieži netiekam.
yo, Jāņu makšķerniek, ko tad nestādies priekšā, citādi domāju, kas tas par fruktuFredis rakstīja:Fredis ar būs
Ridlihs rakstīja:sākās viss ar to, ka forumā atklājās daži no manas dzimtās vietas, ar kuriem skolā pat iets kopā. Un tagad interesanti likt visu bildi kopā un atpazīt vienam otru. Skolā pat nesveicinājāmies daži, bet redz kā intereses kopīgās saveda atkal kopā.erda rakstīja:skatos, ka jums te palēnām tāda atsevišķa kopiena veidojās no visas e36.lv kopējās masas!
Forši!
Un otrs kas ir, skumīgi, bet fakts, ka pēdējā laikā kopējā e36.lv masā ir pārāk daudz negāciju
Piekrītu par negācijām!
Tomēr to vaininieki ir pamatā tikai pārs lietotāji, kurus var arī ignorēt!
no vienas puses jā. Kā man viena lietotāja šeit teica, nevar taču norakstīt visu forumu dēļ atsevišķiem eksemplāriem, kam sagādā baudu liet šeit darvu medus mucā. Atceros pirms gada nevarēju sagaidīt, kad vakarā atbraukšu mājās, uztaisīšu kafiju un sākšu palasīties interesējošās tēmas. Bija loģiski domstarpības, bet viss bija civilizēti un cienīja viens otra viedokli, tagad negribas vairs dažus topikus vaļā vērt.
un no otras puses (lūdzu neuztvert kā kādu uzbraucienu moderiem, vadībai, visu cieņu puikas, ka tādu saitu atvērēt un rīkojat aktivitātes visas) kāpēc nevar tādus vnk nobanot.
Smieklīgākais tas, ka nejauši lasot VW forumu pamanīju pāris kadrus no šejienes kas pirms tam intensīvi piemurgojuši to saitu. Un gan jau ne tikai to.Tātad te neiet runa vairs par kaut kādu autofanātismu, bet vnk par žulti kas jāizgāž, jo pašam dzīvē neiet nekā. kaut kā tā erda
un no otras puses (lūdzu neuztvert kā kādu uzbraucienu moderiem, vadībai, visu cieņu puikas, ka tādu saitu atvērēt un rīkojat aktivitātes visas) kāpēc nevar tādus vnk nobanot.
Smieklīgākais tas, ka nejauši lasot VW forumu pamanīju pāris kadrus no šejienes kas pirms tam intensīvi piemurgojuši to saitu. Un gan jau ne tikai to.Tātad te neiet runa vairs par kaut kādu autofanātismu, bet vnk par žulti kas jāizgāž, jo pašam dzīvē neiet nekā. kaut kā tā erda
Domāju, ka neviens no foruma vadītājiem un radītājiem nevēlās autoritārismu un totalitārismu, tādēļ arī esam liberāli un pieciešam!
Protams, visam sava robeža!
Protams, visam sava robeža!
protams, es to sapratu jau, bet nu kārtības policiju derēja
ok, viss kārtībā
ok, viss kārtībā
Šo uzlīmēšu uz ledusskapja!!!Ridlihs rakstīja:
ok, tad last picture tā pat vnk for fun, tad tā kā tas skeletons nevisiem patīk, tad taisam citu variantu. var mest iekšā savas idejas, ja ir vēlēšanās brīvajā laikā paintot vai fotožopēt
bet šito arī varēs dabūt
Nu ko tad es te plātīšos, mierīgi pievienojos un turpinu sadarbībuRidlihs rakstīja:yo, Jāņu makšķerniek, ko tad nestādies priekšā, citādi domāju, kas tas par fruktuFredis rakstīja:Fredis ar būs
ok, tad Te mums ir visi pirtnieki aptuvenie:
Dreimanis_Lv +1
SKALINS + 1
Ridlihs + 1
Linda
elvis
streetrat
Dāvis?
Fredis
splat
Guncis+1
Uģis
Tad ja kāds ņem otru pusi līdzi, tad palabo pats to +1.
Dreimanis_Lv +1
SKALINS + 1
Ridlihs + 1
Linda
elvis
streetrat
Dāvis?
Fredis
splat
Guncis+1
Uģis
Tad ja kāds ņem otru pusi līdzi, tad palabo pats to +1.
super,vesals barinjsh jau
cikos braucam ??
cikos braucam ??
tieši tāFredis rakstīja:Nu ko tad es te plātīšos, mierīgi pievienojos un turpinu sadarbībuRidlihs rakstīja:yo, Jāņu makšķerniek, ko tad nestādies priekšā, citādi domāju, kas tas par fruktuFredis rakstīja:Fredis ar būs
Pēdējais labojis Ridlihs - 09 Aug 2013, 20:05, kopā labots 1 reizi.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 49