e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …
- 62
- chevron_right
Jap jap es ar noskatiju, varetu griezt apkārt ap to strūklakuOzys 90 rakstīja:ar4ibalc rakstīja:šodien dzirdēju, ka menti īpaši dežūrējot ap Driškinu, kads kko zin vairak, moš tās tikkai baumas vai jāsāk meklēt cits dīķis
Es domāju ka pa Parka dīķi var mēģināt
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Es kādu laiku neesmu bijis Cēsīs, bet kāds tgd lūdzu pastāsta pa kurieni tur maz var uzbraukt uz ledus?!
Es vel nekur nesu bijis un ka foruma klausos laikam ari nekur nepaspēšu
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Ja tu domā pa driškinu, tad tur pa 2 peldētava, galvenais sekot risām, tur jau ceļš iebraukātsNightkoN rakstīja:Es kādu laiku neesmu bijis Cēsīs, bet kāds tgd lūdzu pastāsta pa kurieni tur maz var uzbraukt uz ledus?!
Nēe es par to Parka dīķi domāju.
Vnk aizdomājos no kurienes tur maz būtu iespējams uzbraukt.
Vnk aizdomājos no kurienes tur maz būtu iespējams uzbraukt.
Vienīgi suņu ķērāji pēc kādām 5 min bus klāt gan jau, un plus raksts avīzē garantēts
burbuli-kas compotam ar pussasi? šodien ierēcu darbā gultņi pizgets bet tā vispār nevar pateikt ka tavs vecais kompots bijis sists.. :) simpātisks radās jautājums-kā tu ar tādiem sliekšņiem skati izzgāji?
Kā mans vectēvs teica-''garas rokas,garš pim***''
Kurš braukājas ar LV karogiem uz aizmugurēja loga(?) piestirpinātiem?
Es jau zinaaju ka taa diena pienasks kompaktam blokjis uzmetinaats, pusasi pirmajaa testaa apeeda, gultnji ideaali eu vitsit beiiidz tgd jau sliekshi sliktaki palikushi, uz skati bija slinkums metinaat un spaktele ar mastiku paliidzeeja traki jau nebija sasists tik tv, haube, reste priekshaa un lampa. :)tomex rakstīja:burbuli-kas compotam ar pussasi? šodien ierēcu darbā gultņi pizgets bet tā vispār nevar pateikt ka tavs vecais kompots bijis sists.. :) simpātisks radās jautājums-kā tu ar tādiem sliekšņiem skati izzgāji?
Sent from my GT-I8160 using Tapatalk 2
Kuri bija tie divi e36 kuri ar mani, civiku un sieru iekaroja solo stajanku? atdziistaas
Paldies Kas Sastadija Kompaniju Pie Solo Shod kkur ap 22... Disidents, Vel Kupeja Tumsha,Sierra un Honda Civic :P
Fuck New Model Cars, Im Riding Old School
ja violeta krasa kupeja tad mans kolegis..Ritvars rakstīja:Kurš braukājas ar LV karogiem uz aizmugurēja loga(?) piestirpinātiem?
VainīgsSuspended rakstīja:Paldies Kas Sastadija Kompaniju Pie Solo Shod kkur ap 22... Disidents, Vel Kupeja Tumsha,Sierra un Honda Civic :P
Ko sitadu biezhak tik man japamacas vairak un riepinjas jaaa tev jau tur ai smuki gndriz sanaca ap Behu aplis :P
Fuck New Model Cars, Im Riding Old School
Baigais ledus zem sniega, riepas neljauj apkaart kadam saules mest 6dien vakara bija jautri, tad ap civicu maucu kmr vienk apnikaSuspended rakstīja: Ko sitadu biezhak tik man japamacas vairak un riepinjas jaaa tev jau tur ai smuki gndriz sanaca ap Behu aplis :P
Vismaz 360 veel sanaak uzmeistarot
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- …