5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- …
- 287
- chevron_right

Un goda apļus otraja stavaa negrieztA_C rakstīja:Labs bariņš bijām novākušies. Tikko tik atbraucām mājās bet pārmaiņas pēc uz vienas pusass
Ps. Lūdzu vairāk sabraucienos negriežam stajankā saules un nespīdzinam auto lai nepatriec mūs no stāvlaukuma

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Nez, varetu sadomat :)skrv rakstīja:Šodien kāds kautkur vācās?
Labas cenas.
Labas cenas.

Īstenībā jā, ar turpinājumu vecrīgā? [emoji23]
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

Būšu
ja tomēr šodien laiks mūs nelutinās,tad tiekamies priekšpēdēja jumta stāvietā (tas pats stāvs kur stāvam zem atklātajām debesīm,tikai zem nojumes
) ,kur labāk uzbraukt no Dominas tilta puses , jo pārbraucot no jumta stāvietas daļas ir liels lauziens un ar sēdinātiem auto tur netikt
ja kādi jautājumi, droši zvanat vai rakstāt 25544468

ja tomēr šodien laiks mūs nelutinās,tad tiekamies priekšpēdēja jumta stāvietā (tas pats stāvs kur stāvam zem atklātajām debesīm,tikai zem nojumes

ja kādi jautājumi, droši zvanat vai rakstāt 25544468

Labas cenas.
Labas cenas.

Pēc ļoti lielas sabraucienu pauzes, arī atbraukšu ievērtēt kas jauns un kādas jaunas sejas parādijušās forumā

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

notiek tas ka tev liiki pirksti ir tu jebanutais datoristikey07 rakstīja:5diena klāt, kas notiek ?

tev?cipruss18 rakstīja:Kadam sirsninja iekakaats?
Nu es ka pakjis te savu zhulti neizgaazu itkaa 

ar kompatu pa brugji

alko manaa vietā runācipruss18 rakstīja:Nu es ka pakjis te savu zhulti neizgaazu itkaa

edit: nenamat mani galvā, pieduros, izņemot ValtersD
Pēdējais labojis K.F. - 12 Aug 2016, 16:47, kopā labots 1 reizi.

Jā esi pielējis mūli, ej paguli labāk nekā dirs katrā topikāK.F. rakstīja:alko manaa vietā runācipruss18 rakstīja:Nu es ka pakjis te savu zhulti neizgaazu itkaa

vnk banu dodat man uz 24h, busu atgajisvitjazz rakstīja:Jā esi pielējis mūli, ej paguli labāk nekā dirs katrā topikāK.F. rakstīja:alko manaa vietā runācipruss18 rakstīja:Nu es ka pakjis te savu zhulti neizgaazu itkaa

Zēns vēl lepni apgalvo ka alko runā viņā vietā,tad Tev jājautā cik Tev gadu?K.F. rakstīja:alko manaa vietā runācipruss18 rakstīja:Nu es ka pakjis te savu zhulti neizgaazu itkaa

tu piedūrienu nesaproti? man 25Da1ris rakstīja:Zēns vēl lepni apgalvo ka alko runā viņā vietā,tad Tev jājautā cik Tev gadu?K.F. rakstīja:alko manaa vietā runācipruss18 rakstīja:Nu es ka pakjis te savu zhulti neizgaazu itkaa
ķipa esmu pirmais kas kko raksta ierakstīšanas pēc?

Ja jau pielējis mūli vari telot supermenu un kakāt visiem pēc kārtas,ko tad skaidra netelo supermanu?

skaidrā arī varu tāpat pateikt visu ko esmu pateicis. ja kāda sāpe ir vari piezvanīt man. e36 forumā manu nr vari atrast, bet ja nevari uzsit pm. pieļauju ka rokas 2 kreisās ir un klaviatūru grūti saspiestDa1ris rakstīja:Ja jau pielējis mūli vari telot supermenu un kakāt visiem pēc kārtas,ko tad skaidra netelo supermanue
tici man par savu bazaru atbildu

Par bazaru kādu tu te nes, toč jāatbildK.F. rakstīja:skaidrā arī varu tāpat pateikt visu ko esmu pateicis. ja kāda sāpe ir vari piezvanīt man. e36 forumā manu nr vari atrast, bet ja nevari uzsit pm. pieļauju ka rokas 2 kreisās ir un klaviatūru grūti saspiestDa1ris rakstīja:Ja jau pielējis mūli vari telot supermenu un kakāt visiem pēc kārtas,ko tad skaidra netelo supermanue

varu atbildēt, nemīzvitjazz rakstīja:Par bazaru kādu tu te nes, toč jāatbildK.F. rakstīja:skaidrā arī varu tāpat pateikt visu ko esmu pateicis. ja kāda sāpe ir vari piezvanīt man. e36 forumā manu nr vari atrast, bet ja nevari uzsit pm. pieļauju ka rokas 2 kreisās ir un klaviatūru grūti saspiestDa1ris rakstīja:Ja jau pielējis mūli vari telot supermenu un kakāt visiem pēc kārtas,ko tad skaidra netelo supermanue
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- …