5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- …
- 287
- chevron_right

Es nemīzu, iesaku nedirst uz katru un izlogoties, jo daudzi uzņem tavus dirsienus nopietni, pēc tam dzīvē nāksies atbildēt un pats zināsi, ka pēc tam novelt uz alko būs stulbi 

Puikam būs riktīgs kauns pēctam 

vitjazz Tevi saprotu, viedoklis pamatots
ja kāds grib ar mani privāti aprunāties rakstam PM. iedošu savu nummuru, izkratīsi sirdi
ja kāds grib ar mani privāti aprunāties rakstam PM. iedošu savu nummuru, izkratīsi sirdi

Kas par čerņu te atkal notiek????
Šis tak ir sabraucienu topiks, nevis kkāds sirds izkratīšanas topiks....

Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641

eu tu puika, mani par puiku nesaucRiks* rakstīja:Puikam būs riktīgs kauns pēctam

un ciprus, ar vienu vai diviem s, man pohuj, bet laukjis es tocna neesmu

Bērnam vientuļi, dzer viens pats un šeit cenšas atrast kādu draudziņu ar ko parunāties pa telefonuPodziņa rakstīja:Kas par čerņu te atkal notiek????

ValtersD rakstīja:Bērnam vientuļi, dzer viens pats un šeit cenšas atrast kādu draudziņu ar ko parunāties pa telefonuPodziņa rakstīja:Kas par čerņu te atkal notiek????

Tā izskatās.
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Nuuuuuuu nezinu ganK.F. rakstīja:un ciprus, ar vienu vai diviem s, man pohuj, bet laukjis es tocna neesmu

ar kompatu pa brugji

Tak kur galu galaa lasaas?
Sent from my iPhone using Tapatalk
Sent from my iPhone using Tapatalk

Raksti gan kā riktīgs lauķisK.F. rakstīja:un ciprus, ar vienu vai diviem s, man pohuj, bet laukjis es tocna neesmu

Šovakar kautkur slīpēs kāds?

Kā zinām, rītā piektdiena
un tas nozīmē, piektdienas sabrauciens , kā vienmēr Dominas jumts, sākas 20.00, ja kādi jautājumi droši zvanat 25544468 , līdz rītdienai 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.

Rītā piektdiena un mūsu kārtējais sabrauciens
tiekamies kā ierasti Dominas stāvietas jumta stāvā
sākot ar 20.00 , ja kādi jautājumi, droši zvanat 25544468, uz tikšanos 

Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Labas cenas.
Labas cenas.

Piebraukšu 

Nevar uzlīst uz tā jumta. 

Instagram-> https://www.instagram.com/rrrichus/
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Facebook-> https://www.facebook.com/rihards.jostsons
Ar te vienu dienu lìdu. 2x neriskēšu...Richus rakstīja:Nevar uzlīst uz tā jumta.

Šīs pulcēšanās vietas varbūt varētu pārcelt uz vietām, kur cilvēki ar "zemāks par zāli" sēdinājumu arī varētu iebraukt. Piemēram Alfas vai plazas pirmais stāvs?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- …
- 287