Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- …
- 679
- chevron_right
Tad tevi presēja? Par ko!?Ričards Kočkers rakstīja:Tevi arī pamanīju-HAPO- rakstīja:Arī tos redzējuTheMoneyTeam rakstīja:Vakar vēlu vakarā, pie saktas CP bij apturējuši kupeju, tieši pie luksafora, ko tad biji nogrēkojies?

ne tas bija manajancix007 rakstīja:Redzeju dzelteno bmw pie bmw centra jurmalas gatve 17:50, iespejams ginekologs..

ANDRIO20 @Wess Selectā. 

Vakar redzēts Siikaa e36 Ventspilī, es šokā.
Skaists e36.

Skaists e36.

aga mus tur biezi var satikt mes tur stradajamRapakivi rakstīja:ANDRIO20 @Wess Selectā.

kam ir zila kupeja no limbaziem ar e36 uzlimi loga,tika manita lidojam

Tad tevi presēja? Par ko!?
nummurplate priekšā logā stāvēja jo nav m bamperam moldinga vidējā, noslinkoju pielikt kaut saanaa. un jo redz lai grieztu pa labi, par ātru biju iekārtojies autobusa joslā.

Pirms 15 min Limbažos pie jaunā "TOPA" sarkans sedans ar Jagermeistar uzlīmēm, ir manīts forumā..

vainu divi kokteilīši ir par daudz vainu tikko redzēju Podziņas mašīnu uz mūkusalas ielas! 

DONT DRINK AND DRIVE JUST SMOKE AND FLY

vinam nebija sarkanas lampinas lukturos,redzeju pie lielas maxximas pirms stundas,vins blakus policijai piebraucaAkulis rakstīja:Pirms 15 min Limbažos pie jaunā "TOPA" sarkans sedans ar Jagermeistar uzlīmēm, ir manīts forumā..

Foruma pie neglītajiem E36?Akulis rakstīja:Pirms 15 min Limbažos pie jaunā "TOPA" sarkans sedans ar Jagermeistar uzlīmēm, ir manīts forumā..

Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē

ir tas pats sedans,policija jau vinu nopetija

Vakar samāts Sabinchix uz vanšu tilta, šodien daudzi redzēti stance.lv

nu kursh bija tas ar e36 kuutinju zilu uz lubaanas ielas kas mani nokjeera un ljoti kko peetija
biju ar sarkanu kompotu 

Milenium redzēji pareizi 
Un paceljam uz salaspili uz granīta ielas redzēts Intis pie lukoila. Biju maskējies ar Podzinjas auto

Un paceljam uz salaspili uz granīta ielas redzēts Intis pie lukoila. Biju maskējies ar Podzinjas auto

Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona.

Šodien Stance.lv pasākumā sasveicināti un redzēti ļoti daudzi. 

Kurš šodien pie Mangaļsalas mola ar zilu kupeju ap 19:20?

Ridlihs pie domes. 

-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- …