Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- …
- 679
- chevron_right
RennoK un mana padauza.
Kā jau teicu, ļoti izpalīdzīgs cilvēks. :)
Turpat kompakts dusmīgs arī redzēts...

Turpat kompakts dusmīgs arī redzēts...

pēc pusnakts sarkana kupeja ar uzlīmi pie purvciema maķīša. braucot ārā mocījās samest slīpi
kurš?

kāds no šeit mītosajiem ??
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.

Pie slokas ielas maximas melns sedans ar uzlīmēm pašlaik stāv. Kurš? 

Sīīkais un 18 e36
Pie Alfas balts kabris ar baltu adu.
Ādažu apelsīna lillā sedans ar foruma logu uz Style 13
Pie Alfas balts kabris ar baltu adu.
Ādažu apelsīna lillā sedans ar foruma logu uz Style 13
Jaucu E46 automobiļus detaļās !

netalu no savām majam pamanu katru vakaru zaļu kompotu ar tumšiem logiem ar uzlīmem ""drifta gateris "" šejienietis ?

Kristapsk94 uz muukusalas... Un andrio20 pie darbinja 

Jaa mani atmina nevil tad erda sodien pardeva e36 zalu sedanu viss maz gaja numuru salidzinasanu un beigas csdd bija [emoji1][emoji1] biju vinu toc plaza redzejis no sejienes ir [emoji1][emoji1]

Erda tas nevar būt,jo savu melno sedanu pārdeva dažas nedēļas atpakaļ un pašlaik nav mašīnas 

var but taaa nebija vina masina bet taa coma kas ar vinu bija
lieku kad 95 % kad vins tas bija

Inutak rakstīja:Erda tas nevar būt,jo savu melno sedanu pārdeva dažas nedēļas atpakaļ un pašlaik nav mašīnas

pie csdd stajankā spaiņa krāsas e36 kupeja vai sedans ar baltu uzlīmi aizmugurējā logā. Un tad ap pus8 vakarā nemotors spaiņa krāsā bez katalizatoriem stiept mēģināja pa Krustabaznīcas ielu, un tam pa priekšu melns e36 
no rīta Pērnavas ielu šķērsoja ķiršu sarkans street drifta sedans ar melniem diskiem, style32 vai kas tml un pirms 8 vakarā tas pats kaplis trestā pirms slāvu apļa.

no rīta Pērnavas ielu šķērsoja ķiršu sarkans street drifta sedans ar melniem diskiem, style32 vai kas tml un pirms 8 vakarā tas pats kaplis trestā pirms slāvu apļa.

tas bija karrlo...kristapsk94 rakstīja:Jaa mani atmina nevil tad erda sodien pardeva e36 zalu sedanu viss maz gaja numuru salidzinasanu un beigas csdd bija [emoji1][emoji1] biju vinu toc plaza redzejis no sejienes ir [emoji1][emoji1]
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

pazaidēju m sliekšņu uzliku cossmosschwartz krāsā ,rīgā maršrutā no valdemāra ielas statoil caur pērnavas ielu, tālāk pa brīvibeni līdz juglas automazgātuvei. nav neviens redzējis ??? atradējam atlīdzinātu!!!

Dj Apelsīns Zii samāts šorīt
kūts tumša no rīta uz lokomotīves ielas ar drifta uzlīmēm. Tad vēl balts e34 uzmeta ar tālajiem.... mošk no tejienes.

Vakardien pabūts pie siikaa un novērots podziņas bembis 

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

A jaa tad vins tas bija nedaudz sajaucu [emoji1]
siikais rakstīja:tas bija karrlo...kristapsk94 rakstīja:Jaa mani atmina nevil tad erda sodien pardeva e36 zalu sedanu viss maz gaja numuru salidzinasanu un beigas csdd bija [emoji1][emoji1] biju vinu toc plaza redzejis no sejienes ir [emoji1][emoji1]
Sent from my GT-I9505 using Tapatalk 4

Satikta Linda un lielais paldies viņai par moldingu. :) Nevajadzēs braukāt tikai ar klipšiem tagad :) 

Ridlihs rakstīja:Dj Apelsīns Zii samāts šorītkūts tumša no rīta uz lokomotīves ielas ar drifta uzlīmēm. Tad vēl balts e34 uzmeta ar tālajiem.... mošk no tejienes.

Dogma redzēts pa Čaka ielu ripinot. 

Ņem par labu vecīt, ja kas griez augšā ja ko vajagreinissp rakstīja:Satikts un pabūts pie RennoK ar čomu. Vairāk tik atsaucīgu un izpalīdzīgu cilvēku.![]()
![]()
Paldies liels!![]()

Neesmu dollārs, lai patiktu visiem.
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 282
- 283
- 284
- 285