5dienas un 6dienas sabraucieni
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 287
- chevron_right
jaa sabrauciens bija labs
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
oi, jā, biedri bija daudz Un par smiešanās trūkumu arī nesūdzos Kur bilžuki ???
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Vakardien, atmosfēras ziņā, viens no labāajiem sabraucieniem!
Bildes būs, tūliņ ķeršos klāt!
Bildes būs, tūliņ ķeršos klāt!
Bļin un es nebiju
http://e36.lv/forums/viewtopic.php?f=20&p=63743#p63743
Bildes no piekdienas 20.04.2012.
Bildes no piekdienas 20.04.2012.
Šonedeļa beidzot brivāka, tam dēļ varetu piebraukt Kur ta tietakties Plaza vai pie SKY?
eu labais! šonedēļ droši, ka pie MM tiksimies!
tikai mazs bet , nakamaja diena uz darbu ka neka officiala darbdiena
Labas cenas.
Labas cenas.
tu nebūsi? Ko nozīmē "maz"?
tas nozime ka mazs bet , ka maza piebilde
nu jaskatas kads ara bus laiks, ja tads ka tagad tad nekur tocna uz sabiem nebrauksu , tad citi plani bus jadomaa
nu jaskatas kads ara bus laiks, ja tads ka tagad tad nekur tocna uz sabiem nebrauksu , tad citi plani bus jadomaa
Labas cenas.
Labas cenas.
Šonedēļ arī varētu pieskriet.Tikai piektdien arī tiekamies vai tomēr sestdienā? Ñemot vērā ka sestdiena būs darba diena.
cik saprotu tad tiekamies 27 jo itka 27tajaa ir sabi trenini
Labas cenas.
Labas cenas.
Ok tad jau skaidrs.
NJu es gan jau pieskriešu arī 5dien, tikai kur šoreiz tiekamies??
Nu ja pareizi saprotu, tad pie MM, jo 5dien ir SABI Streetstock treniņš. Jāiepērk caurlaide pirmajā treniņā, lai var visu sezonu braukt iekšā.Sabinchix rakstīja:NJu es gan jau pieskriešu arī 5dien, tikai kur šoreiz tiekamies??
Ir doma pievienoties Ja pareizi saprotu MM ir motormuzejs?
Jā, MM ir motormuzejs.Wcoast rakstīja:Ir doma pievienoties Ja pareizi saprotu MM ir motormuzejs?
A man bloķa pagaidām naw nezinu wai man ir jēga tur iekšā braukt.. ..ja nu wienīgais kāds uzdāwinās uz dzimeni bloķi hehezeltinsh rakstīja:Nu ja pareizi saprotu, tad pie MM, jo 5dien ir SABI Streetstock treniņš. Jāiepērk caurlaide pirmajā treniņā, lai var visu sezonu braukt iekšā.Sabinchix rakstīja:NJu es gan jau pieskriešu arī 5dien, tikai kur šoreiz tiekamies??
A bet tā cik maxāja tā caurlaide nezini??
Nu man bloķis ir iepirkts, bet vēl stāv garažē. Es arī tikai paskatīties, bet jābūt pirmajā reizē, lai tiktu pie visas sezonas caurlaides un tie ir 3Ls uz visu sezonu. :)Sabinchix rakstīja:A man bloķa pagaidām naw nezinu wai man ir jēga tur iekšā braukt.. ..ja nu wienīgais kāds uzdāwinās uz dzimeni bloķi hehezeltinsh rakstīja:Nu ja pareizi saprotu, tad pie MM, jo 5dien ir SABI Streetstock treniņš. Jāiepērk caurlaide pirmajā treniņā, lai var visu sezonu braukt iekšā.Sabinchix rakstīja:NJu es gan jau pieskriešu arī 5dien, tikai kur šoreiz tiekamies??
A bet tā cik maxāja tā caurlaide nezini??
http://www.sabi.lv/lv/jaunumi/25363/
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …