e36.lv Cēsis
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 62
- chevron_right
Haha, pats neesmu braucis jau labu laiku, esmu aizdevis draugam savu žurkulēnu, braukā uz darbu, jo pārdeva sarkankapotaino žurku.ROYALTY rakstīja:pa logu manīts laachesis nekustot.. skaņa ir - bildes nav... laikam pārāk ledains... un riepas knapas...
Un par riepām jā, tās nav nekādas labās, bet nu šito ziemu izvilks
Un skaņa mazliet nepatīk, itkā galā remus bundulis ar 2 izejām, bet nepatīk, un iepriekšējais saimnieks katalizatorus izgriezis, aizmetinājis ar svarku un atstājis kaut ko iekšā grabošu, tukšgaitā grab. :(
Pēdējais labojis Lachesis - 04 Feb 2014, 20:11, kopā labots 1 reizi.
Cenšos jau kādam uzskriet virsu bet nesanāk :PBurbul1s rakstīja:Tad jau ar tevi bezmazvai speciāli jāsarunā savādāk nesanāks kopā ieslīpētOzys 90 rakstīja: Kaut kaa man neiekrīt menes fāzes
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
no e34 bundulis manliekas, ka tev uz žurķa nederēs, viņam tie likumi savadāki
Dzīve var nomainīt visu, bet BMW tikai uz BMW!
Nop, man iepriekš bija kompots ar 2.3, bet tagad iepirku nolaistu 320i melnu sedanu. (Skolnieks)ROYALTY rakstīja:vaitad sarkankapots nebija Tev? serkankapots manīts tajā vakarā priekuļos...
Sarkankapotainais bija - useram Arča.
taa tuksgaitas grabonja visticamaak naak no gala bundulja izdegushajaam iekshaam man kupejai vispar nenormali grabeja, jo tur vairs nekaa nebij palicis, uzlik citu bunduli, viss bij chiibaaLachesis rakstīja:Haha, pats neesmu braucis jau labu laiku, esmu aizdevis draugam savu žurkulēnu, braukā uz darbu, jo pārdeva sarkankapotaino žurku.ROYALTY rakstīja:pa logu manīts laachesis nekustot.. skaņa ir - bildes nav... laikam pārāk ledains... un riepas knapas...
Un skaņa mazliet nepatīk, itkā galā remus bundulis ar 2 izejām, bet nepatīk, un iepriekšējais saimnieks katalizatorus izgriezis, aizmetinājis ar svarku un atstājis kaut ko iekšā grabošu, tukšgaitā grab. :(
Ugunssiena moš nav pieskrūvēta vai pipeļojas vienkārši.Lachesis rakstīja:Haha, pats neesmu braucis jau labu laiku, esmu aizdevis draugam savu žurkulēnu, braukā uz darbu, jo pārdeva sarkankapotaino žurku.ROYALTY rakstīja:pa logu manīts laachesis nekustot.. skaņa ir - bildes nav... laikam pārāk ledains... un riepas knapas...
cipruss18 rakstīja:Nodarbošanās:visa veida celtniecibas darbi
Hobiji:amatieru driftingo,protaiins,aktivitaates un bikinii
Kāds Cēsīs nevar aizdot šodien atsperu savilcējus?
Nene, ar gala bunduli viss čībā, rūcot skaņa tieši zem mašīnas pa vidu, un pabiju uz bedres, padauzīju mazliet un grabēja.matissc rakstīja:taa tuksgaitas grabonja visticamaak naak no gala bundulja izdegushajaam iekshaam man kupejai vispar nenormali grabeja, jo tur vairs nekaa nebij palicis, uzlik citu bunduli, viss bij chiibaaLachesis rakstīja:Haha, pats neesmu braucis jau labu laiku, esmu aizdevis draugam savu žurkulēnu, braukā uz darbu, jo pārdeva sarkankapotaino žurku.ROYALTY rakstīja:pa logu manīts laachesis nekustot.. skaņa ir - bildes nav... laikam pārāk ledains... un riepas knapas...
Iespējams..LitrsALus rakstīja:Ugunssiena moš nav pieskrūvēta vai pipeļojas vienkārši.Lachesis rakstīja:Haha, pats neesmu braucis jau labu laiku, esmu aizdevis draugam savu žurkulēnu, braukā uz darbu, jo pārdeva sarkankapotaino žurku.ROYALTY rakstīja:pa logu manīts laachesis nekustot.. skaņa ir - bildes nav... laikam pārāk ledains... un riepas knapas...
Kaut kad būs jārauj vaļā viņi..
Vai man vienīgajam liekas ka Cēsu kaisītāji strādā pārāk cītīgi?
Vakar vakarā un šorīt vel bija sniedziņš uz ceļiem, vakarā braucu no darba, huj vis jau slapjš
Vakar vakarā un šorīt vel bija sniedziņš uz ceļiem, vakarā braucu no darba, huj vis jau slapjš
Un tgd visi min - kas te notiek?!
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
Ratstyle drošvien
Biš pacietībai jābūt, iesāku brilli berzt vienreiz, bet atmetu ar roku kad biju līdz pusei ticis, es gan dariju to ar drāšu birsti varbūt tāpēc lēnu gāja
Biš pacietībai jābūt, iesāku brilli berzt vienreiz, bet atmetu ar roku kad biju līdz pusei ticis, es gan dariju to ar drāšu birsti varbūt tāpēc lēnu gāja
Krāsas/grunts noņemšana kkādas 3h bija, bet nu tgd jau 24h pagājušas un tie mēģināts viņu sākt rūsināt protams, tas, kad viag, tik viegli nenāk. Ar tēvu izspriedām (vīņš tāds gudrs pa viskko ) ka ar sērskābi nebūs aršana, jo tā taisa zaļganas krāsas oksīdu nevis rūsu, nu vismaz tik daudz arī bija praksē redzams. Tad arī saprasts, ka nav jēgas garāžā, jo tur pa aukstu. iekšā mājā negribās to darīt... bet nu tgd stāv siltumā pagrabā, un ik pa laika tiek mitrināta ar šalsūdeni un lēnām parādās effektsar4ibalc rakstīja:Ratstyle drošvien
Protams, haube jau bija norakstīta mešanai arā, bet pirms pērk jaunu, vajadzēja pamēģināt
Ik pa laikam vajag uzčurāt virsū vnk, lai nav sāls un ūdens jātērēBurbul1s rakstīja:Krāsas/grunts noņemšana kkādas 3h bija, bet nu tgd jau 24h pagājušas un tie mēģināts viņu sākt rūsināt protams, tas, kad viag, tik viegli nenāk. Ar tēvu izspriedām (vīņš tāds gudrs pa viskko ) ka ar sērskābi nebūs aršana, jo tā taisa zaļganas krāsas oksīdu nevis rūsu, nu vismaz tik daudz arī bija praksē redzams. Tad arī saprasts, ka nav jēgas garāžā, jo tur pa aukstu. iekšā mājā negribās to darīt... bet nu tgd stāv siltumā pagrabā, un ik pa laika tiek mitrināta ar šalsūdeni un lēnām parādās effektsar4ibalc rakstīja:Ratstyle drošvien
Protams, haube jau bija norakstīta mešanai arā, bet pirms pērk jaunu, vajadzēja pamēģināt
Rūsētu jau labi, bet vienmēŗ kad uz viņu paskatīšos iedomāšos kā mīzu uz haubes tākā nēar4ibalc rakstīja:
Ik pa laikam vajag uzčurāt virsū vnk, lai nav sāls un ūdens jātērē
Tgd mani vismaz varēs cēsīs atšķirt viglāk no citiem e36 ar RatStyle haubi
Nu tā tāda gaumes lieta bet man tas norūsējošais stils ne īpaši
Bet ja nav ko darīt var jau māžoties
Nebrēc kā Aita, ja esi Lauvu barā...
Yes, yesOzys 90 rakstīja:Nu tā tāda gaumes lieta bet man tas norūsējošais stils ne īpaši
Pagaidām jau gaube iskatās zbis, tik vēl būs jāpamēra pēcpusdienā kā ir uz mašīnas
Drosmīgi vārdi auto forumamOzys 90 rakstīja:Cenšos jau kādam uzskriet virsu bet nesanāk :PBurbul1s rakstīja:Tad jau ar tevi bezmazvai speciāli jāsarunā savādāk nesanāks kopā ieslīpētOzys 90 rakstīja: Kaut kaa man neiekrīt menes fāzes
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- …
- 62