Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- …
- 679
- chevron_right
Kas mīlējas, tas ķīvējās?

Tikko uz dienvidu tilta, cik varēju saskatīt, baklažānkrāsas sedans vai kupeja ar uzlīmēm un dzeltenām miglām.

ap pus 9 Vidrizos kjirshu kraasas kupeja smuka spiidiga panesaaas garaam Riigas virzienaa no Limbaziem :)
Castroll rakstīja:nerauj stresu rauj dūrē

šodien satikts siikais un laikam anetiite 

TMT savā ikdienišķajā vietā Alfas stāvvietā.

Pie trolejbusu parka no Jelgavas ielas puses melna žurka ar uzlīmi. liekas kupeja. un vakarpusē zem akmens tilta propkā pelēks e36 ar uzlīmi priekšējā logā pa visu stiklu liekas augšā un ziliem disku vidiem. ir forumā, piemirsu niku. Varētu būt Edza.

Vakar vēlu naktī redzēta pelēka žurka Dreiliņu statoilā, ar uzlīmēm. Māju, bet laikam ka neredzēja 

Satikts Normāls čalis un Z-street. Paldies Z-street vecīt par daļām. Rīt būs ko darīt 

Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.
Jautājumi droši uz 26198785 (vislabāk ar bildi uz whatsapp) vai PM.
Virsbūves iespiedumu (buktes) taisnošana bez detaļu pārkrāsošanas, saglabājot pašreizējo krāsu.

Lomax uz pērnavas ielas stāvam 

Cipruss Ķekavas virzienā pēc plkst.16:00. 

nebiju noteikti tas es.es tani laika savam stiklu limeju ieksha 

ar kompatu pa brugji

17:00 zaļš tourings uz krastenes ar uzlīmēm. Kurš?
Veicu automašīnu pulēšanas darbus, lieku nano pārklājumus uz virsbūvēm un stikliem.

Skiet šodien pirms 18:00 Cēsīs gar Solo simpātiskā blondīne ar melno e36 kupeju un tuc-tuc bagažniekā...

Nu labi,lidzigs Tev un ar melnu kūtiņu un baltiem diskiemcipruss18 rakstīja:nebiju noteikti tas es.es tani laika savam stiklu limeju ieksha

kurš ar zaļu kabrioletu mani nomirkšķināja iekš Ādaži city pie ''Ļipisīna''? 

- Par 500 Euro varu ielikt pareizticīgās sveces, nomainīt svēto garu filtrā un izdzīt dēmonu no karburatora 
Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!

Urbja likums - lai tiktu uz priekšu, jāgrozās!
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- …
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- …
- 679