Atgadījumi ar CP
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 14
- chevron_right
vienīgo reizi kad man 20 latus uzrakstīja (tas ir maksimālais sods) teicu, ka nestrādāju un esmu students bez stipendijas. menta atbilde - es saprotu, bet man ir dziļi vienalga.
Njā. Kāpēc nez man "CSN pārkāpumi" viss tukšs un "Pārkāpumu uzskaites punktu skaits: 0"
Students bez stipendijas, bet par ko tad auto uzturam ?V1Beta rakstīja:vienīgo reizi kad man 20 latus uzrakstīja (tas ir maksimālais sods) teicu, ka nestrādāju un esmu students bez stipendijas. menta atbilde - es saprotu, bet man ir dziļi vienalga.
Neiet cauri šie stāsti.
Pievienojos tomens1, all the same, bet lielā mērā tā ir tikai laime, jo cik ir vietas, kur iespiežu, un tikai laimīga sakritība, ka tur nav kas fiksē ātrumu.
Varu ieteikt Pļaviņu šoseju, ja saprotat par ko runāju
Nekad neesmu dabūjis sodu, aizrādījumu par ātrumu, bet jau 5 punkti par zīmēm, ceļa nedošanu Stulbais bembists..
kā ir ar tiem sodiem, viņi visi csdd mājaslapā parādās? Man jau 4 dienas nav ne punkti, ne neveiktie soda maksājumi...
studenta vecums man un kas tur par brīnumu, ja vecāki naudiņu pārskaita ?
csdd lapā visi sodi un punkti pāris dienu laikā parasti parādās.
ps. 12. februārī manas lietas izskatīšana par lampiņu.
csdd lapā visi sodi un punkti pāris dienu laikā parasti parādās.
ps. 12. februārī manas lietas izskatīšana par lampiņu.
ar cp radaru
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
turamies!!!
mjā, šodien atnāca 60 sods. Ja 30 dienu laikā nesamaksāju, tad līdz brīdim, kad samaksāju tiesībām ČAU.
Pirmo reizi kko taadu dzirdu
nevar būt mani paņēma 154km/h vo tad gribēja atnemt.. tur palīdzēja tikai kukulistomens1 rakstīja:mjā, šodien atnāca 60 sods. Ja 30 dienu laikā nesamaksāju, tad līdz brīdim, kad samaksāju tiesībām ČAU.
turamies!!!
nu jā ,tagad uzrakstīja, ka tomēr gads laika. YES YES YES YES
tur gadījumā bildē pa labi nav otra, pretējā virzienā braucoša mašīna (vai man tikai izskatās?)
šito aizvēsturisko CP radaru sodus var easy pārsūdzēt, ja bildē ir vairāki auto
šito aizvēsturisko CP radaru sodus var easy pārsūdzēt, ja bildē ir vairāki auto
ir ir.... tas pie spices vakarā, tur tak satiksme nenormāla. toč var pārsūdzēt?
turamies!!!
aa, tad neesmu pārliecināts, tur tak ir liela zāles josla pa vidu..
ar tiem vitronic radariem tā nebija, bet ar vecajiem CP gan, ja ir redzams blakus vēlviens auto ar saskatāmu v/n zīmi, tad var pārsūdzēt
ar tiem vitronic radariem tā nebija, bet ar vecajiem CP gan, ja ir redzams blakus vēlviens auto ar saskatāmu v/n zīmi, tad var pārsūdzēt
šim vienam vajag brilles lai redzētu kāds ir tas numurs, kur nu vēl divi.
Soda punktus redzēsi CSDD mājas lapā tiklīdz sods stāsies likumīgi spēkā.tomens1 rakstīja:Njā. Kāpēc nez man "CSN pārkāpumi" viss tukšs un "Pārkāpumu uzskaites punktu skaits: 0"
Tas nozīme, tad kad beigsies pārsūdzības termiņš, kas ir uz soda kvīts norādīts (30 dienas, no pārkāpuma izdarīšanas dienas).
Cik es saprotu tie fotoradari, kas ir iebuveti CP mašinās jau ir aktīvi? man likās ka tikai no februāra uzsāks savu darbību.
Cik dienas tad var parsudzet ? Man Jelgavas ments un tiesa klaaree, ka tikai 10 tagad ir. Jau pec 2 darba dienam bija ieks csdd. Sanak man sods nelikumigi uzlikts ?
Vakar pa dienu, braucot no Bauskas uz Olaini,caur Ķekavas apli,satiktas 6 ekipāžas. Divas no tām kratīja tālbraucējus.
Sajutos droši, jo viņi liedz lielā ātrumā braukt un trāpīt kādā bedrē, kas pirms ziemas tur nebija
Sajutos droši, jo viņi liedz lielā ātrumā braukt un trāpīt kādā bedrē, kas pirms ziemas tur nebija
Lēmumus adm.pārk. lietās var pārsūdzēt 10 darba dienu laikā no saņemšanas brīža, ja lēmums nosūtīts pa pastu, tad jāskaita 7 dienas no nosūtīšanas brīža + 10 darba dienas.
V1Beta rakstīja:Cik dienas tad var parsudzet ? Man Jelgavas ments un tiesa klaaree, ka tikai 10 tagad ir. Jau pec 2 darba dienam bija ieks csdd. Sanak man sods nelikumigi uzlikts ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 14
- chevron_right