Es Viņu Redzēju II
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 679
- chevron_right
Pat nemēģināšu uzskaitīt cik satikti šodien/vakar
biķerniekos vakar redzēts BA4A
The same, satikti daudzi-HAPO- rakstīja:Pat nemēģināšu uzskaitīt cik satikti šodien/vakar
Uzmanību sanese...
tā varētu būt varēji pienākt klāt pabazarēt
thekukanols rakstīja:biķerniekos vakar redzēts BA4A
vakar daudzi redzēti Rumbulā
Ar ko es vakar naktī uz brīvībenes juglā uzskrējos? Kāds no šejienes? )
laikam jau es,braucu no darba uz maajaam...Martinez rakstīja:pirms apmēram stundas uz Juglas ielas,netālu no carwash redzēta zila kūtiņa.
varbuut es??:D#17LA rakstīja:Ar ko es vakar naktī uz brīvībenes juglā uzskrējos? Kāds no šejienes? )
majupcelā pa brīvībeni vairākas reizes sanāca uzskrieties ar pāris autiņiem..
vakar daudzi rumbulaa!
ja neko nejaucu tad Romchika melnais sedans manits Ogre, pirms pus stundas kalna prospekta virzamies uz dzelzcelja parbrauktuves pusi
Pirms kādas stundas uz brīvībenes samāts Aduks.
sodien sasveicinats valdlaucos cabris + velak ari elvis kekava
Lielais paldies Agris 13, Sīkais, finks, hapo, Viesi vel sodien runaja par bmw kuri kurinaja riepas
Jums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
yes yes :)Beerzins rakstīja:Pirms kādas stundas uz brīvībenes samāts Aduks.
Kā tu mani atpazini pēc nika ?
Cienot citus Tu cieni sevi.
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
"Enjoy life. There’s plenty of time to be dead." Anonymous
būtu piegājis, bet bija jāsteidzas pārņemt ķiveri no kolēģaBA4A rakstīja:tā varētu būt varēji pienākt klāt pabazarēt
thekukanols rakstīja:biķerniekos vakar redzēts BA4A
Jelgavas dzeltenais kompots vakar pie rimi manīts, neatceros nick'u! Bez stickerbomba uz sliekšņiem izskatās ļoti labi!
Plivināju riņķī ar melnu e30 kupeju.
Plivināju riņķī ar melnu e30 kupeju.
e30 S50B30us
e90 M57TU2D30
e90 M57TU2D30
E36 kupeja bija, tā kā laikam kāds cits. :)Beerzins rakstīja:varbuut es??:D#17LA rakstīja:Ar ko es vakar naktī uz brīvībenes juglā uzskrējos? Kāds no šejienes? )
majupcelā pa brīvībeni vairākas reizes sanāca uzskrieties ar pāris autiņiem..
tas biju esDj_Zii rakstīja:sodien sasveicinats valdlaucos cabris + velak ari elvis kekava
Jaunas BMW OEM un cita ražotāja detaļas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Auto sporta lietas,kartera magnētiskās skrūves,stūres(OMP),Koiloverus(TA-Technix,FK, HSD, BC),hidro rocenes,K&n filtrus,quick release stūrēm(Sparco),u.c.
Labas cenas.
Es biju piemirsis ka wsp sweicināju tewi,iegāju e36.lv un tur kkur netīšām uzgāju tewi,skatos,tas tak tas pats ko pirms stundas sveicināju uz brīvībenes..Aduks rakstīja:yes yes :)Beerzins rakstīja:Pirms kādas stundas uz brīvībenes samāts Aduks.
Kā tu mani atpazini pēc nika ?
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 679