e36.lv Kuldīga
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 41
- chevron_right
Skrundā vispār daudz e36 saradušies ir, bet visi tādi mierīgie braucēji. Bet tēlo ka strītreiseri ir
Hey! Es jau kādu laiku e36.lv ieskatos katru dienu, interesē vai vēl ir kāds Kuldīdznieks bez manis, kurš apmeklē forumu, Kuldīgā pēdējā laikā manīti diezgan padaudzi e36, pa brīvdienām manīts pelēks kabris, šodien uz laukuma divi ķiršu krāsas sedani, un gandrīz katru dienu pie centrenes redzās zils kompakts, kā arī katru dienu manās vēl pāris e36. itkā uzlīmes nevienam nav manītas, bet tas jau neliedz sēdēt forumā.! Gribējās zināt cik aktīvi forumnieki ir Kuldīgā, ja neesmu vienīgais, jo zinu ka pāris paziņas, kuriem bija e36 ir pārsēdušies uz citiem auto.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Sveiks, e36 vairs nav. Bet sekoju lidzi foruma gaitam, pats tagad ar e39 parvietojos. Jauztaisa kads 6dienas sabrauciens.
Tas jau nekas ka vairs nav e36, bet pavizināties jau varētu, varbūt varētu pat kautkur ārpus Kuldīgas izmest līkumu, piemēram nolasīties uz sezonas atklāšanu!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Kuldīgā kādreiz mācijos, pa 4 gadiem tikai vienu normālu e36 redzēju
mācījies tehnikumā? nu jau e36 ir palikuši populāri!māriņš rakstīja:Kuldīgā kādreiz mācijos, pa 4 gadiem tikai vienu normālu e36 redzēju
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Jā pabeidzu teķi tad trim kursbiedriem bija žurkas..
Cik tad sen mācījies Kuldīgā? varētu būt ka kādus kursabiedrus pazīstu!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Varētu jau arī kādreiz es no Saldus līdz jums aizvizināties... nav jau necik tālu
Ha! patiesībā biju par to iedomājies, varētu salasīties forumnieki no rajoniem un tad katru sestdienu aizšaut uz citu pilsētu, vienīgais ka Kuldīga ir centrā tad ir vienalga vai uz V-pili, Saldu vai Talsiem, bet patiesībā izklausās labi. Varētu kautko saštukot!taurings rakstīja:Varētu jau arī kādreiz es no Saldus līdz jums aizvizināties... nav jau necik tālu
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
kāpēc gan ne... Saldū aŗi pēdējā laikā daudz e36 saradušies, un īpaši daudz kūtiņas...
2012. pabeidzu.Edzy rakstīja:Cik tad sen mācījies Kuldīgā? varētu būt ka kādus kursabiedrus pazīstu!
Sveiki! Es no kuldīgas rajona,vienīgi sen nebiju rādījies šeit. Var jau kautkad saskrieties.
Kur tad tagad mitinies? Cik noprotu Kuldīgā vairs nē! jā, būtu diezgan feini, ja varētu kādu dienu noorganizēt tādu mazu mītingu, tagadējie un arī bijušie Kuldīdznieki, papļāpāt kas jauns, kas un kā reiz izskatījies, kur krustām likts!Janislv7 rakstīja:Sveiki! Es no kuldīgas rajona,vienīgi sen nebiju rādījies šeit. Var jau kautkad saskrieties.
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
es aizlaidīšu tikai tad kad sakrāsošos un M bufferi uzstutēšu... negribas ar rūsu rinķī vazāties. ka tā rūsa uz jūsējiem nepārlec
Man jau pašam arī nekāds želejnieks nav! Priekšējā bufērī plaisa, aizmugurējam kkāds dzeltens pleķis un arkās tāda riža nokrāsa! To ir doma novērst uz maija beigām, bet varētu jau kkad ātrāk saskrieties, nav jau tā rūsa nekāds rota vīrussstaurings rakstīja:es aizlaidīšu tikai tad kad sakrāsošos un M bufferi uzstutēšu... negribas ar rūsu rinķī vazāties. ka tā rūsa uz jūsējiem nepārlec
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
nu man jau ar tik kūtiņu slimības vietās.... bagūzis jau stāv iepirkts cits, buferi arī jau iegādājos, priekšējās durvis abas vēl gribētos nomainīt un vienu arku sakrāot. tad būs tip top
Manam gan nekas vēl nav iepirkts! gatavojos ka uz maija beigām būs baigās pārvērtības manam kūtēnam, sliekšņi jāmetina visā garumā, arkās rūsa, bagāžnieka vākā tas pats un abi buferi jātaisa un jāpārkrāso. tad jau vizuālais būs vo bļ* vēl tikai ļitakus manam prasās kādus citus!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
man vismaz bundža nav jāmetina un arī vēl nav metināta... kā par brīnumu labi saglabājusies...
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 41
- chevron_right