e36.lv Talsi
24. personigi man butu idealakais! Man vejstiklu vajag nomainit! taja viens ar galvu iebrauca!
24. varetu visi sabraukt cilvēki ari ganjau pilsetā būs! piestāt pie b-52 un smuki pastavēt!
Nu var kaut ko tādu sadomāt. Kad nāks tuvāk tad viss jasaplāno.
Man 24 der , protams ja nekas extra nemainās, tad tik vajag lai vairāki no šo puses piebrauc
Brauc tik šurp.
Tikko aprunājos ar Sputņiku, tad norunājam 24. datums, vakars, kādi plkst. 19:00.
Kas varēs ierasties tie arī būs.
Kas varēs ierasties tie arī būs.
Un kurā vietā tiekamies??
Cik apmēram ilgs laiks paiet kamēr aizbrauc no Talsiem līdz Rīgas lidostai? Jo baigi gribas piebraukt un pusnaktī jābūt lidostā!
Instagram - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
Facebook - RWDKuldiga
kaut kur ap 1.15 - 1.30
Ko Jūs plānojat tajā datumā darīt?
It kā nekas traks, pa kādu 1,1-1,5h jau var aizbraukt.
Plānojam tādu vakara sabraucienu, jo šinī galā baigais klusums.RENIO rakstīja:kaut kur ap 1.15 - 1.30
PS: Droši ka pie tās pašas maximas, bet var jau ari citur.
uz cikiem domājat?
varbūt ja kabris nebūs nolikts ziemas miegā varētu uztaisīt pēdējo izbraucienu līdz Talsiem.
varbūt ja kabris nebūs nolikts ziemas miegā varētu uztaisīt pēdējo izbraucienu līdz Talsiem.
Droši vien tas būs vakars, kādi 19:00, bet ja esam vairāk tad jau varētu arī agrāk, kad vel gaišs.
ja būšu mājās no jūras tad arī aizbrauksu
Visticamak ka sakuma varetu pie tas maximas, bet ja kads ir atrak tad atstaj ziņu šeit un varam jau atrak satikties un parotet!
Dodiet tik ziņu ja ātrak sarodaties, tad es arī metu laicīgāk
Cilvēki! 24. datums tulīt jau klāt, katrs varētu pateikt kas ieradīsies, vienkārši ierakstot:
" Es braucu uz Talsiem! "
Ja būsim vairāki tad varētu agrāk tikties un apskatīt arī kaut ko + kādu rudens bildi uzņemt.
" Es braucu uz Talsiem! "
Ja būsim vairāki tad varētu agrāk tikties un apskatīt arī kaut ko + kādu rudens bildi uzņemt.
pagaidam 50/50, ka būšu!