Stacionārie fotoradari
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12
- chevron_right
tad nu beidzot vismaz arī kāds sakarīgs raksts kur nenod*rš BMW
Ja nemaldos,tad bmw wsp bij tik trešajā wietā :) nu,wbt jau otrajā pateicoties man :D:D
lūk tā izskatās radars
un tā izskatās zīmi pirms tāJums nav vajadzīgās atļaujas lai apskatītu šo pielikumu.
coupe 2.8
nu jā aizmirsu piebilst,tas Zviedrijā un njā arī visos navigātoros ir iekšā ka tur ir radars un jau laicīgi brīdina-HAPO- rakstīja:Bet nejau pie mums
coupe 2.8
Salīdzinot ar zviedru radariem, varētu teikt, ka pie mums fotoradars brīdina ar savu izmēru.
Keep calm and lift weights
Mums ir smukākas brīdinājuma zīmes.
Bubulis rakstīja:Nē nu pa glauno, mirusī cūka ir aizvākusies no tava salona .
Un kam tas vajadzīgs?!
Nu ko nodokļu maksātāji atveriet savus maciņus plašāk
jo Jūs par to arī maksāsiet
jo Jūs par to arī maksāsiet
Es gan gribētu zināt kādā veidā, ja tie radari ir 100% finansēti no privātfirmas puses (ok, bankas kredīts) un valsts tur ir ieguldījusi 0ls un visus uzturēšanas izdevumus u.c. neparedzētus gadījumus sedz firma.
Un vispār, kurš gan maksā nodokļus pilnā apmērā, pat ja to kasti remontētu par valsts naudu, diez vai kādu te tas satrauktu.
Un vispār, kurš gan maksā nodokļus pilnā apmērā, pat ja to kasti remontētu par valsts naudu, diez vai kādu te tas satrauktu.
es maxāju nodokļus, bet protams ne labprāt
Beautiful monster
viewtopic.php?f=29&t=641
viewtopic.php?f=29&t=641
Mani tas īsti nesatrauc, bet arī es maksāju pilnā apmērā nodokļs.AgnisB rakstīja:Es gan gribētu zināt kādā veidā, ja tie radari ir 100% finansēti no privātfirmas puses (ok, bankas kredīts) un valsts tur ir ieguldījusi 0ls un visus uzturēšanas izdevumus u.c. neparedzētus gadījumus sedz firma.
Nesen agri no rīta,tā ap 5:30,braucu pari saleniekam no centra,un ieweroju,ka tas skapis pie zaķusalas bij tukšs
Tak it kā runājot,ka pa naktīm kastes ir tukšas,jo tiek ņemti ārā fotoradari.-HAPO- rakstīja:Nesen agri no rīta,tā ap 5:30,braucu pari saleniekam no centra,un ieweroju,ka tas skapis pie zaķusalas bij tukšs
Es vienreiz kādos 3:00 braucu mājās un redzēju vēl parasto fotoradaru Izbrīnījos un fiksi nospiedu bremzi
Šodien parvietojamo radaru uzstaditāji atkal izcelas uz valmieras ielas starp stakjiku un karuma veikalu uzlikts radars ar skatu centra virziena un braucot tiesi uz centru tur vel ir zime ka beidzas atruma ierobezojums 30 bet pirms tam nav zime kad tas 30 sakas piebraucu prasu kas pa jokiem Sis saka ka bija celju remonts un kur sakas 30 to zimi nonjema bet to kur beidzas aizmirsa kjip Galvenais ka visi ieraugot radari no aizmugures un ve lzimi ka 30 beidzas uzreiz met pa bremzem un taisa avarijas situacijas
nu 5dien kad braukajamies apkart 4:30 kkur no rita redzeju radaru uz Ulmangatves,labi ka nelidojam nekur ka parasti tas notiek. izbriiniiti bijam
Auto remonta pakalpojumi,Imantā Kandavas iela 41A (Sajers teritorijā) 27741401
Vīrieši ir dzimuši starp sievietes kājām un pavada atlikušo mūžu lai tiktu atpakaļ starp tām!
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
Kapēc? Jo nav labākas vietas par mājām .
-
find_in_page
- chevron_left
- 1
- 2
- 3
- 4
- 5
- 6
- …
- 12
- chevron_right